Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240B pret si specificatii tehnice

        Sanatatea este un aspect ce nu trebuie neglijat de fiecare dintre noi iar acest lucru poate fi mentinut consumand zi de zi alimente cat mai naturale si mai putin procesate. Vitaminele din fructe sunt cel mai bun remediu naturist pentru o stare de bine pe tot parcursul zilei si o imunitate crescuta in fata microbilor din lumea cotidiana. 
         Storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240B este o alegere interesanta daca pretuiesti toate aceste aspecte iar sanatatea este mai presus decat orice, un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, capabil sa prepare cele mai gustoase sucuri din fructe si legume. Spre deosebire de storcatoarele conventionale de mare viteza care distrug nutrientii si grabesc procesul de oxidare, Star-Light SJB-240B stoarce delicat fructele si legumele fara a le distruge structura naturala. Prin stoarcere lenta 60 rpm a fructelor si legumelor vei beneficia de toate vitamine.
         Arata foarte bine si din punct de vedere al designului fiind construit din materiale de calitate care ii vor asigura acestuia o durata de functionare extinsa. Are o forma compacta si un design modern perfect pentru a fi integrat la bucatarie alaturi de celelalte electrocasnice. 

     Tehnologia unica a storcatorului Star-Light SJB-240B permite obtinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea usoara a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteza, ca in cazul storcatoarelor conventionale. Motorul puternic (240W) asigura o calitate constanta, functioneaza silentios si stoarce chiar si legume tari.
       In partea de sus acesta este prevazut cu un sistem tubular pe unde vei introduce atat fructe legume urmand a fi apoi procesate si separate pulpa respectiv suc in doua compartimente speciale. Este eficient indiferent de fructul sau legumele folosite avand puterea necesara sa obtina rezultate foarte bune in cazul in care folositi pulpa tare greu de strapuns.
      Recipientul pentru suc are o capacitate de 1 litru in timp ce zona de depozitare pulpa are o capacitate de 0.8 litri. Pentru o eficienta mai buna poti folosi si accesoriile din dotare care nu lipsesc si anume: accesoriul impingere, sita din inox. Deasemenea sistemul de siguranta ii permite o fixare buna pe blatul unde va fi folosit si opreste imediat functionarea acestuia in cazul unei probleme de ordin tehnic. 
        Capacul inteligent al storcatorului Star-Light SJB-240B nu permite pierderea vreunei picaturi de suc si nu lasa mizerie in bucatarie. Tinand capacul inchis, poti sa creezi amestecuri delicioase de sucuri din diverse fructe si legume, iar pentru sucuri diferite, prin simpla turnare a unui pahar de apa in storcator, puteti clati rapid si usor aparatul.

Recomandare:


       Este alegerea perfecta daca doriti sa optati pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de "nu se poate" la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

         Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

      Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                           Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W, 240 W, 80 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Alb/Rosu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)