Bicicleta fitness Kondition BB-1370 pret si specificatii tehnice

     Bicicleta fitness Kondition BB-1370 este una dintre cele mai ieftine dispozitive de pedalat, perfecta pentru interiorul locuintei tale. Nu este una dintre cele mai sofisticate biciclete pentru fitness dar cine are nevoie de asa ceva atunci cand vointa e tot ceea ce ai nevoie.
     Fiind un model pliabil o poti foarte simplu strange astfel incat sa nu ocupe un spatiu foarte mare, de regula incape si sub pat sau alte zone la fel de suprafata mica. 
     Bicicleta Kondition BB-1370 va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor.
     Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 110 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda.
     Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 
       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

                                      


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)