Banda de alergat electrica FitTronic D500 pret si specificatii tehnice

       Banda de alergat electrica FitTronic D500 este alegerea perfecta acum ca vine perioada de frig si majoritatea dintre noi care practicam sportul afara suntem nevoiti sa mergem la sala sau de ce nu sa achizitionam chiar acest model, FitTronic D500. Mie cel putin imi place foarte mult sa ies la alergat dar de multe ori prefer linistea, natura si ma feresc de agitatie asa ca mersul la sala nu este o alternativa. 
       Am luat decizia de a achizitiona banda de alergat electrica FitTronic D500 si pot spune acum dupa mai multe saptamani de exercitiu ca e un produs care isi merita toti banii, un dispozitiv cu adevarat performant care te va ajuta sa recapeti forma fizica mult dorita. Calculatorul de bord retine progresele facute de tine in timp si iti recomanda de fiecare data adaptarea a noi indici de performanta pentru a varia gradul de dificultate al exercitiilor.
       Constructia aparatului este una solida, sistemul rulant este silentios, ghidonul poate fi modificate in inaltime astfel incat sa se potriveasca constitutiei tale, iar manerele prevazute cu manson de cauciuc antiaderent au incorporate senzori de monitorizare batai inima.
       Confortul in timpul utilizari acesteia este unul extraordinar iar fiecare exercitiu este mai mult decat o experienta placuta pe care o vei dori sa o repeti. Banda de alergare FitTronic D500 vine asamblata in proportie de 95 % asa ca nu este necesar sa detii cine stie ce abilitati de asamblare a acesteia, fiind gata pentru a fi folosita in doar cateva minute dupa ce o scoti din ambalajul original.
     Aceasta este dotata si cu un sistem de inclinare automat care permite setarea unui grad de dificultate exercitiilor prin alegerea unui plan inclinat variabil intre -3 si 15% printr-o simpla apasare de buton. Suporta o greutate maxima pentru utilizator de pana la 140 Kg.    
      Banda de alergare FitTronic D500 vine echipata cu un motor de mare putere care exercita un cuplu de pana la 3.0 CP pentru care viteza maxima atinsa se ridica pana la 18 km/h. 
      Sistemul de amortizare soc va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa asculti muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3, muzica fiind redata prin intermediul difuzoarelor stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda. Pe timp de vara zona de ventilator care va sufla aer proaspat catre tine te va ajuta sa respiri cu usurinta si sa treci mai usor peste caldura degajata de corp.
       Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern care va afisa pana la 6 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Tot de aici poti selecta pana la 12 programe predefinite, 2 programe definite de utilizator si histograma programului ales. Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. 
       Sistemul de siguranta opreste automat functionarea benzii de alergat in cazul unei probleme tehnice, pentru a se evita astfel riscul de accidentare. 
       Suprafata de alergare (covorul rulant) masoara in dimensiuni 135 x 48 cm, oferind o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                            Banda de alergat electrica FitTronic D500, Motor 3.0 CP, greutate suportata 140 kg, inclinatie automata 15%, viteza pana la 18km/h, pliabila, intrare USB si MP3 player, programe presetate


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)