Cuptor incorporabil Beko BVRS35500XMS pret si specificatii tehnice

      Se apropie sezonul sarbatorilor asa ca anul acesta am ales sa merg pe mana recomandarilor de la prieteni si am ales sa inlocuiesc cuptorul aragazului cu unul profesionist asa cum este cel incorporabil, Beko BVRS35500XMS. Beko BVRS35500XMS este un cuptor voluminos, care are o capacitate de gatit de pana la 80 de litri, o zona foarte spatioasa care va putea fi folosita pentru a gati simultan chiar si pe mai multe rafturi deodata.
     Fiind o solutie incorporabila, cuptorul Beko BVRS35500XMS poate fi cu usurinta incadrat in mobila bucatariei tale, pentru a ocupa astfel un spatiu cat mai mic, caracterizat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.4 x 56.7 cm.
      Panoul de comanda digital cuprinde butoanele de selectie programe, temperatura si temporizator care masoara durata, toate actionate prin functii tactile. Alaturi de acestea se gaseste un superb display LCD care te va tine la curent cu toate detaliile de proces, temperatura interior dar si timp ramas pana la finalizarea programului. Odata pornit cuptorul, la interior se vor atunge imediat pana la 700 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura maxima de coacere. Fluxul de aer cald este dirijat la interior de doua ventilatoare care asigura o buna distributie a aerului cald in tot volumul cuptorului. Consumul energetic nu va fi o mare problema, deoarece Beko BVRS35500XMS este un cuptor incorporabil cu un consum mic, de numai 0.98 Kwh, incadrat in clasa de eficienta energetica A.
       Functiile si programele de gatit, 15 la numar acopera intreaga gama de necesitati astfel: functie decongelare, incalzire inferioara mentinere cald, grill, treapta pentru pizza, tehnologie gatire Surf, incalzire ventilata Eco - consum redus de energie care foloseste forta de distributie aer cald a ventilatorului, Gatire 3D, Booster si functie Steam Assisted - monitorizeaza gradul de rumenire al alimentelor folosind tehnologia aburilor indusi la interior.
      Modul de functionare Split & Cook permite gatirea simultana a doua feluri de mancare pe nivele diferite, aplicand nivele de temperatura diferentiala, un lucru esential daca vrei sa gatesti mai multe feluri de mancare deodata si sa economisesti timp. Principiul e acelasi ca si cum ai avea in functiune doua cuptoare independente in unul singur.
      Modul de gatire 3D permite rumenirea in egala masura pe toata suprafata alimentelor de la interior prin distributia uniforma a caldurii in interiorul cuptorului. Pentru o incalzire rapid poti apela la functia Booster care reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite la interior.
      Pentru fripturile ce se doresc a fi gatite in vin, modul de gatire cu abur asigura o hidratare perfecta la coacere, pastrand in acelasi timp gustul intact al mancari.
       Curatarea cuptorului este un proces automat care se executa prin simpla apasare de buton. Sistemul de autocuratare este unul catalitic care implica mai multe panouri montate pe peretii cavitatii interioare care absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii pentru o curatare rapida.
       Un alt element care a impresionat este si modul cum acesta reuseste sa pastreze caldura la interior, prezinta o izolatie foarte buna astfel incat dispersia de caldura spre exterior sa fie minima. Geamul usii este unul cu trei straturi de protectie termica iar inchiderea asistata creaza un vid perfect la atingerea celor doua doua benzi de izolare din cauciuc.
       Cuptorul sta bine si din punct de vedere al accesoriilor, astfel ca la interior gasesti o tava de coacere dar si un gratar. 


Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit sunt alte motive care sa te faca sa il achizitionezi de aici

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                           Cuptor incorporabil Beko BVRS35500XMS, Electric, 80 l, 15 Functii, Clasa A, Grill, Timer, Autocuratare catalitica, Negru/Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)