Cuptor incorporabil LDK 65BK ME8F pret si specificatii tehnice

     In perspectiva in care doresti sa iti dotezi bucataria cu un cuptor care sa ofere numeroase functii care sa te ajute in procesul de gatire a alimentelor, iti recomand modelul de la LDK 65BK ME8F, o alegere interesanta mai ales ca este disponibil la un pret destul de accesibil si beneficiaza de un spatiu mare la interior. Fiind un dispozitiv de tip incorporabil, acesta va putea fi montat in mobila de bucatarie, tinand cont de urmatoarele dimensiuni ale sale: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.
     Este un dispozitiv modern, construit din materiale de calitate, fiabile in timp, care vor contribui si la partea de design a casei tale. Culoarea este una predominant gri, data de materialul inox care are si proprietatea de a putea fi curatat cu usurinta.
      Foloseste alimentare electrica, cu un consum energetic limitat de clasa de eficienta A, un model care va degaja astfel o energie termica conventionala de 0.79 kWh. Puterea maxima de functionare atinsa este de 3000 W, excelenta mai ales ca vorbim de un spatiu la interior de pana in 65 de litri.
     Panoul de comanda este unul mecanic, si include butoane rotative cu actionare stanga dreapta pentru functiile de gatire si setare nivel temperatura. Termostatul reglabil permite setarea temperaturii interioare la un nivel optim, corespunzator pentru alimentele care urmeaza a fi gatire sau reteta. Pentru monotorizarea tuturor parametrilor si a functiilor aferente pentru programele de lucru cuptorul beneficiaza de un afisaj de tip LED, unde vor fi afisate temperatura de la interior, functiile active dar si tipul ramas pana la finalizarea programului in curs.

      Sistemul cu convectie aer foloseste puterea ventilatorului de distributie a aerului cald, lucru care face ca temperatura la interior sa creasca mai rapid iar suflul de aer clald sa fie aplicat alimentelor pentru o gatire mai rapida.
     Alte functii disponibile pentru acest model sunt, cea de decongelare - eficienta in cazul produselor proaspat scoase din congelator, beneficiaza de functie incalzire inferioara, functie iluminare interior functie grill, si rotisor.
     In timp poti verifica in ce stadiu se afla alimentele pregatite la interior, mai ales ca acesta beneficiaza si de sistem iluminare interior, care se activeaza la deschiderea usii.
     Pentru gatit, acesta este partitionat la interior pe un singur nivel, unul cu o inaltime suficient de mare pentru a pregati friptura, pui intreg sau alte alimente voluminoase. Este excelent pentru intreaga familie si poate pregati  cina festiva pentru intreaga familie pe saturate.
     Pentru o izolare termica buna, usa de acces la interior beneficiaza de un geam in dublu strat, care izoleaza foarte bine termic caldura de la interior pentru un transfer minim de caldura.

Recomandare:

             Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda acest cuptor ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

            Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceriVerifica pret redus

                         Cuptor incorporabil LDK 65BK ME8F, 65 litri, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A, Control mecanic cu display LED, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)