Espressor manual Zass ZEM 05 pret si specificatii tehnice

     Pentru o cafea buna in fiecare dimineata, servita la temperatura ideala iti recomand espressor-ul manual Zass ZEM 05 ca fiind o alegere de luat in seama. Acum cafeaua ta va fi preparata simplu si rapid, singura problema fiind alimentarea periodica a aparatului cu apa si cafea macinata.
     Partea de comanda este manuala si vine dotata cu mai multe butoane pentru urmatoarele functii: comutator pornit/oprit/abur si indicator luminos pentru fiecare functie activa.
     Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 15 bari, face ca bauturile de tip cappuccino sa arate foarte bine, spumoase cu o crema consistenta la suprafata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca. Alimentarea aparatului se face doar cu cafea macinata.
     Puterea maxima exprimata de acesta de 800 W va face ca prepararea cafelei dorite sa nu dureze mai mult de cateva secunde. Rezervorul de alimentare apa are capacitatea de 0.24 litri. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.

Recomandare:

       Espressorul manual Zass ZEM 05 este o optiune de luat in seama daca iti doresti un dispozitiv perfect pentru a pregati rapid cafeaua de dimineata cu minim de efort: Verifica oferta pret


      Il poti achizitiona zilele acestea, avand un discount semnificativ, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret actualizat


                           Espressor manual Zass ZEM 05, 800W, Dispozitiv Cappuccino, Gri

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)