Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1144NDX pret si specificatii tehnice

      Pyramis SLIDING 1144NDX este o hota excelenta pentru a completa bucataria ta cu un accesoriu care nu ar trebui omis daca doresti sa mentii o curatenie bec si un mediu ambiant curat. Arata foarte bine ca aspect si poate fi si incorporata in mobila de bucatarie pentru a nu influenta in sensul negativ designul de interior gandit de tine.
      Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1144NDX dispune de un singur motor, a carui putere maxima ajunge pana la 220 W. Acesta este destul de performant, intrucat reuseste sa absoarba 606 mc/h. Faptul ca are doar un singur motor, unul de putere mare, nu vei avea probleme cu zgomotul de fond in timpul functionarii ei, astfel poti sa iti pastrezi vechile obiceiuri de la bucatarie, sa asculti muzica preferata sau sa urmaresti o emisiune favorita la televizor. Puterea variata poate fi setata in trei trepte progresive.
      Consumul energetic nu este unul exagerat mai ales ca acest model este incadrat in clasa energetica D care ii impune astfel un consum de energie anual de aproximativ 163 kW/anual. Hota vine dotata si cu un sistem de iluminare format din doua becuri halogen, cu un consum de 2 x 50 W.
  
   Sistemul de filtrare este compus dintr-un filtru de aluminiu, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica.
     Filtrele sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Aceasta mai are unul de carbon cu rol in protejarea mediului inconjurator, preia mirosurile neplacute degajate de mancare.
     Filtrele cu carbune activ retin orice fel de substanta absorbita inainte ca aerul sa fie recirculat. In timp acestea trebuiesc inlocuite pentru a-si pastra aceiasi eficienta. Sistemul de recirculare utilizeaza efectul carbunelui activ pentru a reda la interior un aer curat fara miros de mancare.
     Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.
      Nivelul zgomotului de fond in timpul functionarii se limiteaza intre 47 dB in prima treapta de functionare si ajunge pana la 73 dB in ultima treapta de selectie.
 
 Recomandare:

       Pyramis SLIDING 1144NDX este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Primesti garantie extinsa la 5 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

       O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

                            Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1144NDX, putere de absorbtie 606mc/h, 1 motor, 60cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)