Вicicleta magnetica HouseFit HB 8174 HP pret si specificatii tehnice

     Вicicleta magnetica HouseFit HB 8174 HP ofera un nivel ridicat de performanta si calitate reusind sa satisfaca chiar si cele mai exigente antrenamente datorita solutiilor tehnice solide. Este un dispozitiv pe placul intregii familii mai ales ca este usor de utilizat, poate fi folosita de incepatori sau de avansati si ofera un grad ridicat de siguranta la utilizare.
     Bicicleta fitness magnetica HouseFit HB 8174 HP  are o constructie destul de solida si este dotata cu suficiente elemente de functionalitate cat sa reprezinte o investitie de calitate. Desigur aici trebuie sa ai in vedere si faptul ca masa admisa in cazul acesteia nu este mai mare de 100 Kg.
      In zona centrala a ghidonului aceasta este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru care fac referire la timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar.
      Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. In functie de abilitatile si conditia fizica poti seta unul din cele 8 trepte de rezistenta manual.
      Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                                  Вicicleta magnetica HouseFit HB 8174 HP, Tehnologie noua cu sistem cu 8 nivele de dificultate, Greutate volanta 10 kg, +1 CADOU

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri