Lada frigorifica Beko HS22453 pret si specificatii tehnice

       Atunci cand ai un magazin alimentar sau pur si simplu doresti tu sa iti conservi alimentele pentru uz casnic, lada frigorifica Beko HS22453 este mereu o alegere de luat in seama, un dispozitiv modern cu racire consistenta. Acesta va face fata cu brio solicitarilor dvs. reusind astfel sa pastreze in conditii de temperatura optima o multitudine de alimente, indiferent de temperatura de afara. 
       Designul este unul clasic, de culoare alba, are sistem de inchidere cu siguranta si este prevazuta si cu maner pentru manevrarea mai usoara a usi de acces interior. Balamalele flexibile ofera o deshidere larga pentru interior de pana la 140 de grade si au o prindere solida in 3 puncte pe suprafata metalica. Pentru o protectie eficienta antibacteriana, garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali care previn formarea bacteriilor.
      Consumul energetic este unul limitat, mai ales ca este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru care avem un consum energetc de 186 kWh/an.
      La interior lada frigorifica ofera un spatiu destul de voluminos de pana la 230 de litri impartit de cele doua cosuri din sarma. Interiorul este iluminat cu un dispozitiv de tip LED economic, foarte util in special pe timp de noapte. Tot aici gasesti si panoul mecanic de reglare temperatura interior. 
      In cazul unei pene de curent, autonomia de refrigerare dureaza pana la 20 de ore, timp pana cand aceasta isi pierde toata racoarea de la interior si se dezgheata. 
      In timpul functionarii, lada frigorifia Beko se va dovedi destul de silentioasa, nivelul de zgomot fiind undeva la valoarea de 48 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                        Lada frigorifica Beko HS22453, 230 l, Clasa A++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)