Laptop Acer Aspire E5-573G-55KE pret si specificatii tehnice

      Acer Aspire E5-573G-55KE este un laptop multimedia cu caracteristici hardware de top, ce permite folosirea lui intensiva in procese de tip multitasking, aplicatii de programare, pachete de office, dar si in timpul liber pentru filme, seriale online si jocuri video. Iar un alt lucru care ne-a atras atentia este pretul, care nu este unul chiar rau daca ne uitam ce are de oferit acest model la capitolul hardware. Este un model care beneficiaza de o configuratie harware echilibrata care aduce un plus de viteza la toate capitolele, memorie, procesor dar si placa video dedicata.
      Acer Aspire E5-573G-55KE impresioneaza si din punct de vedere constructiv, este un model deosebil, realizat din materiale de calitate, bine finisate respectand cele mai exigente norme ale calitatii. Plasticul este unul rezistent, nu scartaie, nu retine amprente avand o suprafata mata si se simte bine la atingere.
      Tastatura dintr-o bucata prezinta spatii suficient de mari intre butoane, astfel incat in timpul utilizarii, utilizatorul sa aiba precizie la manevrarea comenzilor de la tastatura. TouchPad-ul raspunde bine la comenzi, este sensibil si beneficiaza de caracteristica multi-touch.
      Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel Core i5 4200U tactat la o frecventa de 1.6 Ghz care poate urca si la 2.6 Ghz in modul Turbo Boost. Foloseste o memorie RAM de 4 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 500 Gb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm. Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga inca o placuta de memorie pentru un total de 16 Gb.
       Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 920M cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Pentru a optimiza consumul, Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa video dedicata si o activeaza pe cea integrata,atunci cand nu sunt necesare resurse grafice superioare.
       Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype. pentru internet vei putea folosi o conexiune de pana la 1 Gb/s.
       Cantareste aproximativ 2.4 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 4 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

         Laptopul Acer Aspire E5-573G-55KE este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                                 Laptop Acer Aspire E5-573G-55KE cu procesor Intel® Core™ i5-4200U 1.60GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920M 2GB, Linux, Black


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)