Laptop ASUS X541UV-XX104T pret si specificatii tehnice

       ASUS X541UV-XX104T este un laptop excelent, pe care il poti folosi indiferent de situatie oriunde, pentru o gama diversificata de atributii, la munca, facultate sau in timpul liber. Beneficiaza de aportul celor mai bune componente, bine optimizate astfel incat viteza de lucru sa fie una in favoarea utilizatorului. HDD-ului de 5400 rpm, va face ca sistemul de operare sa booteze in doar cateva secunde, laptop-ul fiind pregatit cu toate cele sa fie gata functional, ca tu sa pornesti la lucru in cel mai scurt timp posibil.
       Sistemul de operare vine inclus in pachet, preinstalat, si aici vorbim de ultima versiune de Windows 20 cu licenta. In cazul in care in timp vei dori reinstalarea acestuia, acesta vine preinstalat in partitia rezerva, astfel ca o simpla comanda de revenire la setarile din fabrica din Bios va face sa se reinstaleze automat.
       Ca aspect, laptopul se prezinta foarte bine, este subtire, finut, iar accesul la tastele de interes survine usor, datorita spatierii suficient de mare, astfel incat sa ofere o precizie buna. Materialele de constructie sunt bine finisate, iar plasticul care este preponderent este unul rezistent, nu scartaie si se simte bine la atingere.
       Display-ul LED cu care acesta vine dotat, are o diagonala standard de 15,6 inchi si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica anti-glare va elimina efectul de stralucire atunci cand vei utiliza laptopul in zone luminoase, astfel incat lucrul cu acesta sa nu fie perturbat.
       Sub capota acesta vine dotat cu urmatoarele componente: procesor i5 6198DU tactat la frecventa de 2.3 Ghz, frecventa care poate urca chiar si la 2.8 Ghz in modul Turbo Boost, memorie RAM 4 Gb de tip DDR4 si un spatiu de stocare de 1Tb pe HDD. Pentru memorie in cazul unui upgrade, aceasta are un singur slot, care suporta o capacitate maxima de pana la 12 Gb.
       Placa video dedicata, Nvidia GeForce 920MX, cu un share de memorie de 2 Gb, este excelenta in cazul task-urilor pentru editare foto/video, atunci cand doresti sa rulezi jocuri video sau aplicatii care necesita resurse video suplimentare. Deasemenea pentru un consum mai mic, Tehnologia Nvidia Optimus va decupla placa video dedicata pentru a se trece pe cea integrata, atunci cand necesarul de resurse nu cere resurse grafice superioare.
       Toate acestea sunt asamblate pe o arhitectura de tip Skylake, cel mai nou model disponibil, care permite o viteza mult mai buna la procesare, dar in acelasi timp si un management mai bun din punct de vedere al consumului energetic. 
       Sunetul este asigurat de boxele stereo care au integrat si microfon HD, un lucru excelent daca vei folosi acest laptop in conferinte pe Skype sau conversatii cu prietenii. Aditional acesta primeste si o camera video, care la fel poate fi folosita in acest scop.
       La capitolul conectivitate acesta beneficiaza de doua porturi USB, unul in varianta USB 2.0 si altul de tip 3.0, iesire digitala HDMI, Rj-45 pentru LAN si modul Wi-Fi de conectare la internet. 
       Bateria integrata de 3 celule ii va da acestuia o autonomie crescuta de pana la 4-5 ore, in conditii de utilizare medie.Este un dispozitiv portabil care va putea fi luat cu usurinta in rucsacul de munca, cantarind aproximativ 2 Kg.

Recomandare:

       ASUS X541UV-XX104T este excelent daca iti doresti acel dispozitiv care sa iti ofere libertate dar si performante sporite in caz de nevoie, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Garantia oferita este de 24 luni, iar transortul este gratuit daca il comanzi de aici

       Il poti achizitiona zilele acestea, la reducere de pret, oferta excelenta: Verifica pret redus

                    Laptop ASUS X541UV-XX104T cu procesor Intel® Core™ i5-6198DU 2.30GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920MX 2GB, Microsoft Windows 10, Chocolate Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)