Laptop HP 15-ba001nq pret si specificatii tehnice

      Cei de la HP au reprezentat mereu un interes pentru piata autohtona, mai ales ca tehnologiile implementate in componente dar si calitatea materialelor este una pe masura. HP 15-ba001nq este un laptop excelent pentru operatiunile unui utilizator obisnuit, un laptop care beneficiaza de un procesor cu 4 nuclee, AMD Quad-Core A10-9600P, capabil sa execute operatiuni chiar si in conditii de multitasking, in doar cateva secunde.
      Design-ul este unul modern, si implica in mare materiale de calitate, un plastic rezistent, bine finisat, cu aspect mat atat la interior cat si exterior.  
      Display-ul LED cu care acesta vine dotat, are o diagonala standard de 15,6 inchi si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica Bright-View va elimina efectul de stralucire atunci cand vei utiliza laptopul in zone luminoase, astfel incat lucrul cu acesta sa nu fie perturbat.
      Sub capota acesta vine dotat cu urmatoarele componente: procesor 
AMD Quad-Core A10-9600P cu 4 nuclee tactat la frecventa de 2.4 Ghz, frecventa care poate urca chiar si la 3.3 Ghz in modul Turbo Boost, memorie RAM 4 Gb de tip DDR4 si un spatiu de stocare de 500 Gb pe HDD. Pentru memorie in cazul unui upgrade, aceasta are un singur slot, care suporta o capacitate maxima de pana la 16 Gb.
      Placa video dedicata, AMD Radeon R7 M440, cu un share de memorie de 4 Gb, este excelenta in cazul task-urilor pentru editare foto/video, atunci cand doresti sa rulezi jocuri video sau aplicatii care necesita resurse video suplimentare. Deasemenea pentru un consum mai mic, Tehnologia AMD Enduro va decupla placa video dedicata pentru a se trece pe cea integrata, atunci cand necesarul de resurse nu cere resurse grafice superioare. Este un laptop excelent in conditiile in care esti un impatimit al jocurilor video, pentru grafica si programare vectoriala.
      Sunetul este asigurat de boxele stereo DTS care au integrat si microfon HD, un lucru excelent daca vei folosi acest laptop in conferinte pe Skype sau conversatii cu prietenii. Aditional acesta primeste si o camera video, care la fel poate fi folosita in acest scop.
       La capitolul conectivitate acesta beneficiaza de treiporturi USB, unul in varianta USB 3.0 si alte doua de tip 2.0, iesire digitala HDMI, Rj-45 pentru LAN si modul Wi-Fi de conectare la internet. 
       Bateria integrata de 4 celule ii va da acestuia o autonomie crescuta de pana la 4-5 ore, in conditii de utilizare medie. Este un dispozitiv portabil care va putea fi luat cu usurinta in rucsacul de munca, cantarind aproximativ 2 Kg.

Recomandare:

       HP 15-ba001nq este excelent daca iti doresti acel dispozitiv care sa iti ofere libertate dar si performante sporite in caz de nevoie, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Garantia oferita este de 24 luni, iar transortul este gratuit daca il comanzi de aici

       Il poti achizitiona zilele acestea, la reducere de pret, oferta excelenta: Verifica pret redus


                        Laptop HP 15-ba001nq cu procesor AMD Quad-Core A10-9600P 2.4 GHz, 15.6', 4GB, 500GB, AMD Radeon™ R7 M440 4GB, Free DOS

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)