Masina de spalat frontala MYRIA MY1035 pret si performante la spalat

      MYRIA MY1035 este cea mai buna solutie de buget daca esti in cautarea unei masini de spalat ieftine dotata cu functii de baza pentru un spalat economic si eficient al rufelor. Pretul foarte mic o plaseaza pe aceasta in fruntea clasamentului a celor mai bine vandute masini de spalat din clasa sa.
       Desi ieftina aceasta beneficiaza de multe tehnologii si optiuni care mai degraba le intalnim la masini de spalat mult mai scumpe. Panoul de comanda este dotat cu becuri LED care afiseaza optiunile active pentru programele selectate, un selector de programe si alte butoane pentru zona de functii speciale.
      Designul este unul simplu de bun gust iar forma slim face ca masina de spalat sa para mult mai mica ca dimensiune. Astfel masina de spalat va putea fi cu usurinta instalata oriunde in casa ta, tinand cont de urmatoarele dimensiuni: 59.7 x 49.7 x 84.5 cm.
      Cuva de incarcare suporta o cantitate maxima de rufe de pana la 5 Kg avand un numar maxim de rotatii de 800 rpm.
      Programele de spalare 15 la numar sunt practic esentialul de care ai nevoie: programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, delicate), program extra-clatire, prespalare, spalare rapida, manuala, program mixt pentru rufe variate, etc.
      Masina de spalat MYRIA este dotata cu mai multe functii:

sistem de protectie spuma - detecteaza cantitatea de spuma din interior si optimizeaza functionarea masinii de spalat astfel incat aceasta sa atinga cantitatea dorita, pentru o spalare eficienta
sistem Eco-Logic - functionare economica in timpul programelor de spalare
- Sistem siguranta copii - blocheaza accesul la interiorul cuvei pentru cei mici si anuleaza functiile de comanda ale butoanelor de pe panoul de comanda.
- Sistem control dezechilibru - gestioneaza cantitatea de rufe de la interior pentru a elimina astfel conditiile de aparitie vibratii
- Protectie supraincarcare - masina de spalat nu porneste in cazul in care este incarcata peste masura celor 5 Kg.

        Este un model silentios care va putea fi folosit fara probleme si pe timp de noapte, avand un nivel al zgomotului de 58 dB la spalare. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi o masina de spalat care sa te coste foarte putin dotata cu functii de baza la cel mai bun pret de pe piata: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

       Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere, avand un pret mult mai mic avand un discount destul de semnificativ: Verifica oferta pret


                               Masina de spalat frontala MYRIA MY1035, 5kg, 800rpm, A+, alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)