Masina de spalat rufe Indesit EWSE 51051 W EU performante de exceptie la un pret accesibil

       Masina de spalat rufe Indesit EWSE 51051 W EU reprezinta o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv minimalist care sa nu ocupe spatiu mult si sa beneficieze de un consum minim de resurse. Este un model care poate fi integrat cu usurinta oriunde in apartamentul tau, caracterizat de urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 42.4 cm. 
       Accesul la interior se face frontal aici unde gasim un hubloc cu deschidere larga care permite astfel incarcarea masinii chiar si cu elemente de vestimentatie mai voluminoase.
       Masina de spalat Indesit EWSE 51051 W EU se prezinta bine si din punct de vedere constructiv, beneficiaza de o constructie solida, cu finisaje de cea mai buna calitate si este de complet de culoare alba. In partea centrala aceasta vine dotata cu un panou de comanda care incorporeaza un selector de programe si temperatura, zona de acces pentru alimentare detergent lichid si granule si un display LED de dimensiuni generoase care te va tine la curent cu optiunile si programele active si timpul ramas pana la finalizarea programului in lucru.
       Masina de spalat rufe Indesit EWSE 51051 W EU are o capacitate totala de incarcare de pana la 5 Kg pentru care foloseste 1000 de rpm.
       Important este si consumul, astfel ca masina de spalat a fost optimizata pentru a atinge cele mai bune performante in ceea ce priveste energia consumata fiind incadrata in clasa de eficienta A+. Pentru acest model consumul de resurse este unul limitat, cu un consum mediu anual de apa de 7546 de litri si de 0.77 kWh, consum energie electrica. 
        Grila programabila include numeroase optiuni de spalare la care poti recurge in functie de nevoile de moment astfel: program special pentru incaltaminte, Time Saver - program special care foloseste un timp de lucru redus, program rapid, programe de spalat optimizate pentru diverse tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lenjerie, lana, jeans), programe recomandate rufelor delicate (delicate, centrifugare delicata, mixt, spalare manuala), program rapid - 15 minute, program centrifugare intensiva - recomandat hainelor cu murdarie greu de scos, etc. Deasemenea daca doresti sa speli mai tarziu sau in timp ce esti plecat la magazin poti apela la modul de spalare programare intarziata care programeaza ora in care masina Indesit incepe procesul de spalare si il incheie, la un interval maxim de 24 de ore.
        Masina de spalat este un dispozitiv electrocasnic sigur care beneficiaza de mai multe sisteme de siguranta: control supraincalzire - opreste functionarea masinii de spalat in cazul depasirii limitelor normale de temperatura, semnalizare eroare - functie Start/Stop oprire in cazul in care optiunile alese de functionare nu indeplinesc conditiile normale de functionare, sistem siguranta impotriva copiilor - sistem de blocare functii panou de comanda si acces interior cuva.
        O masina de spalat care va excela si in ceea ce priveste zgomotul produs in timpul functionarii, dealtfel un model destul de silentios care te va ajuta sa iti desfasori treaba chiar si pe timp de noapte - nivel zgomot 52 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                             Masina de spalat rufe Indesit EWSE 51051 W EU, 1000 rpm, 5 KG, Clasa A+, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)