Masina de spalat vase Beko DFN05211W pret si specifiatii tehnice

      Masina de spalat vase Beko DFN05211W este o solutie excelenta daca vrei sa scapi de problema vaselor care trebuiesc spalate manual, un dispozitiv modern, compact care se va incadra perfect in bucataria ta. Tehnologiile incorporate de aceasta va face ca vasele tale sa fie gata spalate in doar cateva minute, timp in care tu poti face alte lucruri de valoare sau sa petreci mai mult timp impreuna cu familia.
      Panoul de comanda este unul destul de simplist, dar asta nu te va impiedica sa obtii rezultatele mult drite in curatarea vaselor. Modul de comanda este unul intuitiv si include un selector de programe, trepte de temperatura pentru curatarea murdariei mai mult sau mai putin consistente, si becuri LED pentru semnalizare stadiu program activ.
      Capacitatea maxima de incarcare pentru aceasta masina de spalat este de 12 seturi de vase, pentru care exista pana la 5 programe predefinite: optiune de incarcare la jumatate (permite functionara masinii de spalat la jumatate din capacitate cu un consum de resurse corespunzator cu incarcarea), program intensiv 70 de grade - recomandat in cazul elementelor de vesela cu multa murdarie, program Bio/Eco - consum redus de energie, Quick & Clean - program care asigura rezultate foarte bune la spalarea unui volum de vase mare intr-un timp cat mai scurt, program mini 30 - program special creat pentru vesela si pahare foarte putin murdare cu o durata de lucru de 30 de minute.
      Masina de spalat este optimizata pentru a curata eficient si elemente de vesela din materiale delicate, accesorii de dimeniuni mai mari (tavi, platouri). Interiorul este organizat pentru doua cosuri unde pot fi asezate elemente de vesala din toate categorile de dimensiuni si tip material de productie. Masina de spalat va acorda o atentie sporita vaselor care sunt sensibile la vibratii, moment in care exista un program specialzat pentru spalare delicata.
      Sistemul electronic de control al balansului va funtiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 44 dB). 

Recomandare:

           Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                          Masina de spalat vase Beko DFN05211W, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)