Masina de spalat vase Sharp QWT24F463WEU pret si specificatii tehnice

      Daca murdaria de pe vasele in care gatesti si mananci ti se pare greu de indepartat, solutia cea mai simpla este sa iti cumperi o masina de spalat vase asa cum este si Sharp QWT24F463WEU. Un astfel de dispozitiv te scuteste de munca in plus si reuseste sa faca ceea ce nimanui nu ii place, sa spele vasele murdare eficient cu un consum minim de resurse. 
      Masina de spalat imbraca o carcasa finisata extraordinar din materiale de calitate de culoare alba, un model care va fi imediat observat in incinta casei tale, mai ales ca beneficiaza de toate calitatile sa o incadram in categoria electrocasnice moderne, premium.
      Panoul de comanda ocupa un spatiu destul de mare in partea centrala, zona in care gasim optiunile de programare, timpul de lucru dar si temperatura de functionare. Alaturi de acestea este disponibil si un display de tip LCD care te va tine la curent cu toate detaliile timpului de lucru sau optiunile active in program.
      Masina de spalat vase Sharp QWT24F463WEU are o capacitate maxima de incarcare de pana la 12 seturi de vase, pentru care exista 8 tipuri de programe care pot fi puse la lucru.
      Grila programabila include pana la 8 progame si optiuni care se vor potrivi excelent pentru orice necesitate astfel: program rapid - 30 de minute, super rapid 18 minute, optiune incarcare la jumatate - poti spala si la jumatate din cantitatea maxima de vase, cu un consum de resurse injumatatit, program Bio/Eco - functionare economica la o temperatura medie de 40-50 de grade, program auto, program prespalare, Hygiene 70 - program recomandat in cazul vaselor cu murdarie densa, Dual -Wash - posibilitatea de a spala cu doua tipuri de setari pentru vase diferite la interior.

      Modul de operare super-silent ii ofera acesteia posibilitatea de a fi folosita si pe timp de noapte mai ales ca nu are un zgomot mecanic de functionare care sa iasa in evidenta (nivel zgomot 46 dB).
      Programul auto poate fi optimizat pentru rufe delicate, acolo unde se va utiliza o temperatura cuprinsa intre 30 si 50 de grade Celsius, rufe obisnuite - temperatura de 50-60 de grade Celsius si mod de spalare intensiv de pana la 70 de grade Celsius. Sistemul intern Microban aditional filtrului omoara pana la 99 % din bacteriile in procesul de spalare.

      Activand optiunea programare intarziata, poti spala rufele chiar si atunci cand esti plecat de acasa, in intervalul de timp stabilit de tine, pornire si oprire. Masina isi va face ciclul normal de spalare apoi se va opri la ora stabilita de tine.
      Nivelul temperaturii apei de la interior poate fi selectat gradual in una din cele 6 trepte disponibile progresiv, pana la o temperatura maxima de 70 de grade Celsius.
      Masina de spalat vase Sharp QWT24F463WEU se prezinta foarte bine si din punct de vedere al consumului, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru care consumul anual de energie este de 225 kW iar cel de apa este de 2520 de litri.
      Sistemele de siguranta vor vegea mereu asupra bunei functionarii a masinii de spalat: siguranta copii - blocheaza automat functiile butoanelor dar si accesul la interior, protectie inundatie - opreste functionarea masinii de spalat imediat ce sunt detectate scurgeri de apa neprevazute.

      Nivelul zgomotului destul de redus de numai 38 dB o recomanda pe aceasta ca fiind o alegere buna pentru a functiona chiar si pe timp de noapte.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           Masina de spalat vase Sharp QWT24F463WEU, 12 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++, Display LCD, 60 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)