Masina de tocat carne Vision Chef VMT-1600 pret si specificatii tehnice

     Nu mai este mult pana la sarbatori, asa ca daca nu prin casa o masina de tocat carne automata asa cum este Vision Chef VMT-1600, e cazul sa achizitionezi una, deoarece vei observa inca de la prima utilizate ca este foarte indemanatica si spornica atunci cand ai un volum mai mare de carne de tocat. Imi aduc aminte si acum de vremurile cand puneam "muschi" la propriu incarcand sa toc toata carnea pentru sarmale, chiftele si carnati, mai ales ca pe vremea aceea nu exista ca acum asa tehnologie. 
     Vision Chef VMT-1600 este un aparat de tocat carne construit din materiale de calitate, este de culoare rosie si vine dotat cu numeroase accesorii care te vor ajuta de fiecare data la munca de bucatarie. Motorul puternic de 1600 W va reusi sa strapunga carnea foarte usor, acesta fiind ajutat de un set de lamele si cutite din inox care vor marunti totul in mici bucati.
     Accesoriile care insotesc masina de tocat carne te vor asista la diverse activitati la bucatarie astfel: 3 site de marimi diferite, accesoriul pentru carnati - ideal pentru a pregati carnatii dupa reteta traditionala de casa, accesoriul pentru rosii - este excelent atunci cand pregatesti sucul de rosii pentru bulion, 3 seturi de rozatoare legume si fructe - iti permite sa razuieti, sa feliezi si sa maruntesti incredientele pentru mancarea preparata.
     In cazul in care apar blocaje pe canalul de iesre, poti actiona si functia reverse, care inverseaza sensul de rotatie al lamelelor. Tava de alimentare din aluminiu si dispozitivul de impingere sunt alte doua accesorii importante cu care masina vine la pachet.
     Am ramas ramas impresionat si de faptul ca aceasta are o stabilitate buna pe blatul de bucatarie - grate celor 4 picioruse de sustinere cu ventuze iar sunetul generat in timpul functionarii se incadreaza in limitele normale de silentiozitate.

Recomandare:

          Este o masina de tocat carne profesionista care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta in special de sarbatori: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, zilele acestea avand o reducere semnificativa de pret: Verifica pret redus



                             Masina de tocat carne Vision Chef VMT-1600 Full, 1600 W

Comentarii

  1. Am cumpărat o mașină de tocat electrică Vision Chef VMT-1600 FULL de la Flanco, la recomandarea consultantului de vânzări din magazin. Chiar nu știam nimic despre o mașină de tocat electrică, putea să îmi recomande ceva mai bun, că avea de unde. M-am dus chiar fără să mă informat în prealabil, nu mă gândeam că o să iau așa țeapă.
    Este un produs slăbuț, nu face față decât unor cantități mici, pentru că se încinge. 10 minute lucrate-10 minute pauză. Bucățile de alimente moi trebuie să se ducă pe tub câte una,ca să le preia axul melcat. Chiar dacă utilizăm cu blândețe dispozitivul de împingere, după câteva repetări miroase a plastic încins.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)