Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX performante excelente la gatit

     Cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX este alegerea perfecta daca vrei sa investesti intr-un dispozitiv de gatit modern, care beneficiaza de multiple dotari tehnice de preparare a alimentelor, totul cu un consum de resurse minim. Acesta este disponibil sub forma de pachet promotional care include pe langa cuptor si o plita adapta la dimensiunile acestuia, un dispozitiv care va inlocui cu succes clasicul aragaz. Alimentarea este una mixta, electric pentru cuptor si pe gaze pentru plita.
      Acesta arata foarte bine ca design, un model construit din materiale de calitate ce implica sticla neagra in zona usii si inox antiamprenta, un material rezistent la temperatura zgarieturi si urme de murdarie. Imbina caracteristici de design modern, care il plaseaza pe acesta in randul modelelor rafinate, care se va potrivi perfect in cazul unei bucatarii multifunctionale. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic de tip touch inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate.
      Cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX este alimentat electric, fapt care ii confera un plus de siguranta. Capacitatea cuptorului este 73 de litri, suficienta oricarei operatiuni culinare. Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX este un eletrocasnic care se incadreaza in cel mai inalt standard de energie, anume clasa A+. Astfel avem parte de un consum energetic destul de mic, de numai 0.91 kW/h.
      Tehnologia al 6-lea Simt consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat, gratie senzorilor inteligenti ce monitorizeaza in permanenta energia absorbita de alimente. Utilizarea cuptorului se face in  16 moduri diferite,  motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional.
      Pe partea de functii si programe, acesta nu duce lipsa de nimic, mai ales ca numarul variat de optiuni, 16 la numar, acopera intreaga gama de necesitati astfel: functie incalzire rapida, autocuratare, convectie aer fierbinte, functie de congelare, grill cu convectie aer, treapta pentru pizza, etc. La aceasta lista putem adauga si functiile complexe: Ready 2 Cook - sistem de gatire rapid care nu necesita preincalzire, Maxi Cooking - stabilire caracteristici de functionare diferite pe fiecare nivel de raft in parte, pentru a gati astfel mai multe feluri de mancare deodata, curatare prin piroliza - sistem avansat de curatare a interiorului, care prin incalzirea la o temperatura ridicata transforma toata murdaria in cenusa.
     Sistemul de inchidere usa permite o izolare termica eficienta pentru a exista astfel un transfer de temperatura minim cu exteriorul. Inchiderea se face usor, datorita sistemului cu Soft Closing, dotat cu amortizoare si sistem de rabatare hidraulic. Geamul de protectie in dublu strat, pastreaza caldura la interior pentru mai mult timp, limitand astfel consumul de energie in mod inutil.
    Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX este un cuptor pe care te vei putea baza de fiecare data cand vrei sa incerci o reteta noua, sau vrei sa gatesti pentru tine si familia ta, mancaruri gustoase, care sa fie gata rapid.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

        Primesti garantie de 24 de luni, iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX, Electric, 6th Sense, Multifunctional, 73 l, 16 functii, Piroliza, Clasa A+, Inox antiamprenta Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX, Electric, 6th Sense, Multifunctional, 73 l, 16 functii, Piroliza, Clasa A+, Inox antiamprenta

       


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)