Side by side Sharp SJFP810VST pret si specificatii tehnice

      Side by side Sharp SJFP810VST este un frigider excelent pentru o pensiune sau un restaurant, acesta fiind special construit pentru a oferi un spatiu foarte mare de depozitare alimente si acces rapid la zonele de depozitare alimente. Conceptul de side by side presupune dotatea frigiderului cu 4 usi reversibile care ofera accesul rapid in 4 zone diferite ale frigiderului. Astfel atunci cand vei fi nevoit sa apelezi la ceva de la interior nu va trebui sa deschizi toata usa si sa stai sa cauti peste tot, cele 4 usi fiind de dimensiuni mai mici astfel incat raicrea interiorului sa nu fie afectata in momentul in care intra in contact cu mediul exterior.
     Combina frigorifica Side by side Sharp SJFP810VST are un volum total de 605 litri, spatiu foarte bine partitionat la interior astfel incat sa aiba loc alimente din toate tipurile de categorii. Sistemul de racire No Frost asigura o racire eficienta in tot volumul acesteia si impiedica in timp formarea ghetii pentru o protectie de lunga durata. Acesta asigura constanta in ceea ce priveste racirea prin redirectionarea unui flux de aer rece consistent pe fiecare nivel de raft in parte. Deasemenea filtrele instalate asigura un nivel bun de confort si in ceea ce priveste mirosurile, reusind astfel ca acestea sa nu se imprastie de la un nivel la altul. 
      Tehnologia No Frost asigura totodata un consum energetic limitat deoarece prin faptul ca nu apare gheata la interior, compresorul nu este pus la grea incercare. Astfel este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru care consumul energetic anual se ridica a valoarea de 487 kWh/an.
     In partea de sus este zona frigorifica in timp ce pentru congelator va trebui sa accesezi zona de jos. Frigiderul este compus din 3 rafturi rezistenta cu o inaltime considerabila, zona in care poti depozita alimente de diferite dimensiuni. Ul alt aspect interesant este si faptul ca beneficiaza de diferite zone pentru alimente din categorii ca: lactate, carne proaspata, refrigerate, branzeturi, etc. In partea de jos, ultimul raft in constituie o zona speciala de protectie pentru legume si alimente, spatiu unde pot fi depozitate fara probleme in timp prin faptul ca sunt asigurate conditii de lumina dar si umiditate optima pentru o garantie de lunga durata.
     La fel ca si frigiderul, partea de congelator este compusa din 3 rafturi suprapuse care ofera o eficienta la congelare de 9.5 Kg la 24 de ore. Interiorul este iluminat cu becuri LED econimice care asigura un camp vizual excelent chiar si in conditii de lumina slaba de la exterior.
      Tehnologia unica cu Ion Plastmaster asigura purificarea aerului la interior si functioneaza activ pentru indepartarea mirosurilor neplacute si a microorganismelor. Sistemul Ion Plastmaster asigura mentinerea unui aer curat in congelator si frigider prin generarea de ioni pozitivi si negativi care elimina microorganismele care pot cauza alterarea alimentelor.
       Sistemul unic de racire hibrid dezvoltat de cei de la Sharp asigura un flux continuu si consistent de aer rece la valori constante si bine definte de utilizator in consola electronica principala. 
       Sistemele de protectie si siguranta asigura un nivel sporit de preventie in ceea ce priveste functionarea acesteia astfel: functie vancanta - functionare in regim economic atunci cand esti plecat de acasa mai multe zile, sistem avertizare usa deschisa, blocare acces copii, etc.
       In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Sharp are o autonomie de pana la 18 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 37 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia de pana la 2 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


Side by side Sharp SJFP810VST, 605 l, Clasa A+, Ioni Plasmacluster, H 183 cm, Inox Side by side Sharp SJFP810VST, 605 l, Clasa A+, Ioni Plasmacluster, H 183 cm, Inox
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)