Televizor LED High Definition VORTEX LEDV‐32CD3A pret si specificatii tehnice

      Vortex LEDV‐32CD3A este un televizor din categoria Non Smart, model de referinta 2016, care beneficiaza de un ecran de dimensiune 82 cm, perfect pentru a fi utilizat oriunde in casa ta. Este un model excelent pentru oricine isi doreste calitate in ceea ce priveste transmisia imaginilor, usor de utilizat, are telecomanda de control de la distanta si meniu de configurare in limba romana.
      Constructia este una solida, iar un lucru care imi place la acesta este ca este destul de subtire, fapt care pune in evidenta ecranul de dimensiune mare de 82 cm. Acesta este capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 8 ms, o luminozitate de 200 cd/m2 si un contrast dinamic de 1200:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele (unghi de vizualizare pana la 178 de grade).  
      Imaginile transmise sunt trecute prin filtre astfel incat rezultatul afisat sa fie unul impecabil, chiar si atunci cand transmisie prin cablu nu este una tocmai decenta. Digital Noise Reduction  - reduce zgomotul afisat pe imagini, DIgital Comb Filter - asigura o imbunatatire a cromatici si cursivitate in cazul imaginilor care se succed rapid.
      Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de 8 W fiecare.
      Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C/UHF/VHF permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic.
      La capitolul conectivitate, televizorul LED VORTEX LEDV‐32CD3A beneficiaza de o intrare USB, 3 porturi digital HDMI, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. S
lotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta.

Recomandare:

    Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                            Televizor LED High Definition, 82 cm, VORTEX LEDV‐32CD3A
    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)