Televizor LED Smart Wellington 43FHD279SW pret si specificatii tehnice

     Wellington 43FHD279SW este unul dintre cele mai interesante televizoare de pe piata la ora actuala, un model complet din toate punctele de vedere, mai ales ca beneficiaza de interfata Smart cu conexiune la internet, are un ecran de 109 cm iar pretul este unul incredibil de bun.
      Cu un design ultrasubtire dat de materialele de calitate din care este construit, acesta va fi unul din punctele de interes din casa ta, zona unde te vei putea relaxa si urmari impreuna cu famila ta, filmele si serialele preferate. Pentru o buna potizionare pe orice suprafata, acesta beneficiaza de doua picioruse de sustinere pozitionate in zonele adiacente de la capate. Accesul la interfata Smart se face simplu si rapid, din telecomanda, transferul din zona Tv la interfata Smart fiind aproape instant, zona unde vei gasi o multime de aplicatii de navigare online, retele sociale si aplicatii pentru filme si seriale online. In functie de preferintele personale poti instala si alte aplicatii care sa deserveasca nevoii personale, pentru entertaiment si utile.
       Display-ul care masoara in diagonala 109 cm suporta rezolutii Full HD, acesta fiind capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 8 ms, o luminozitate de 350 cd/m2 si un contrast naviv de 1100:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele (unghi de vizualizare pana la 178 de grade).
       Imaginile transmise sunt trecute prin filtre astfel incat rezultatul afisat sa fie unul impecabil, chiar si atunci cand transmisie prin cablu nu este una tocmai decenta. Digital Noise Reduction  - reduce zgomotul afisat pe imagini, CTI/LMI - asigura o imbunatatire a cromatici, Dynamic Contrast - asigura cursivitate in cazul imaginilor care se succed rapid.
       Sistemul audio compenseaza partea de imagine cu un sunet calitativ, produs de cele doua difuzoare stereo de putere 2 x 6W care beneficiaza de caracteristici superioare de sunet ca: DTS, Dolby Digital, Equalizer in 5 benzi, DDCO si Surround.
       Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C/UHF/VHF permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic.
        La capitolul conectivitate, televizorul LED Smart Wellington 43FHD279SW beneficiaza de o intrare USB, doua porturi digitale HDMI, intrare casti, cintrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Pentru conectare la internet poti folosi un cablul de internet conectat la portul RJ-45 sau o conexiune wireless. Slotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentare, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta.
        De remarcat este si consumul destul de mic de numai 54 W, cu o greutate de aproximativ 8 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                          Televizor LED Smart Wellington, 109 cm, 43FHD279SW, Full HD


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)