Televizor LED Wellington, 109 cm, 43FHD279 pret si specificatii tehnice

      Wellington 43FHD279 este alegerea perfecta daca doresti sa faci un upgrade in ceea ce priveste televizorul de acsa, un model care dispune de o diagonala de 109 cm, cu interfata Smart integrata. Wellington 43FHD279 este unul dintre cele mai ieftine Smart Tv-uri din cate am vazut pana acum, un televizor cu functii minimale in ceea ce priveste sistemul de operare, capabil sa iti ofere principalele facilitati la o viteza de acces buna. Functia "my home screen" iti permite sa personalizezi ecranul de pornire cu continutul si aplicatiile cele mai utilizate de tine pentru un acces cat mai rapid la informatiile de interes.
     Face parte din gama 2016 si vine dotat cu o multime de tehnologii de ultima generatie atat pentru procesare imagine cat si sunet. Sistemul audio Nicam stereo format din doua boxe 2 x 8 W este suficient de puternic astfel incat sunetul sa fie auzit clar avand urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, DTS, Equalizer 5 Band, Surround. 
     Display-ul Edge LED de dimensiune 109 cm, suporta rezolutii Full HD, acesta fiind capabil sa redea un numar de 1980 x 1080 pixeli. Claritatea imaginilor te va surprinde inca de la prima utilizare prin culorile transmise naturale apropiate de realitate dar si prin dinamica imaginilor care exprima o miscare apropiata de normalitate. Ofera un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 178 de grade iar timpul de raspuns in frecventa este de aproximativ 8 ms. Contrastul dinamic exprimat de ecran este de 3000:1 in timp ce luminozitatea indica o valoare de 300 cd/mp.
     Imaginile mai putin calitative sunt preluate de filtrele avansate si aduse intr-un stadiu acceptabil, astfel incat calitatea sa nu fie distorsionata foarte evident, astfel: Digital Noise Control - elimina semnalul zgomotos care poate aparea pe imagini, Dynamic Control - asigura un flux continuu de evidenta a cadrelor in miscare pentru a nu se pierde informatii.
     Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, un port USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Pentru conectare la internet poti folosi un cablul de internet conectat la portul RJ-45 sau o conexiune wireless.
     De remarcat este si consumul destul de mic de numai 54 W, cu o greutate de aproximativ 8.5 Kg.

Recomandare:


       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                               Televizor LED Wellington, 109 cm, 43FHD279, Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)