20.000 de laptopuri in oferta de Black Friday la eMag

      Maine 18 noiembrie, cei de la eMag ofera 20.000 de laptop-uri la pret special de Black Friday. O noutate pentru acest Black Friday va fi si faptul ca fiecare produs in parte va avea un indicativ care sa reflecte cantitatea ramasa pe stoc pana la epuizare. Oricum si asa nu vei avea prea mult timp de gandire deoarece cele ma bune oferte se vor epuiza printre primele. Inca mai ai timp sa faci calcule, sa stabilesti bugetul la bataie si sa faci comparatii intre modele, deoarece startul campaniei are loc pe 18 noiembrie incepand cu primele ore ale diminetii (de regula 6:30 - 7: 30 AM.).
     Totul depinde si de tipul de activitate pe care doresti sa il intreprinzi cu laptop-ul, simpla utilizare, internet si pachete office, programare, grafica si continut video, sau gaming. Pentru fiecare categorie trebuie sa iei in considerare un buget mai mare sau mai mic in functie de performantele pe care doresti sa le aiba laptopul.
    Astfel ca pentru o utilizare obisnuite iti recomand sa nu te arunci la un buget foarte mare, si sa stii cont de urmatoarele aspecte:

Cerinte optime laptop Office:

- un mimin procesor i3
- memorie RAM 4 Gb minim
- placa video dedicata sau on board - recomandata cea dedicata in cazul in care doresti sa vezi filme in format Full HD fara probleme
- HDD sau SSD (recomandat SSD pentru pornire rapida a sistemului)

      Mai jos gasesti link-uri care sa reflecte aceste cerinte de la minim in sus, la preturi care sa reflecte un raport calitate foarte bun, pentru bugete echilibrate

- Laptop-uri la preturi decente ASUS

- Laptop-uri Lenovo cu raport calitate pret optim

- Laptop-uri HP cu raport calitate pret optim

    Daca doresti sa achizitionezi un laptop ultraperformant care sa nu tina cont de buget atunci cand vine vorba de performante tehnice, viabil pentru activitatile gaming si editare foto video, iti recomand sa te uiti pe urmatoarele modele prezentate mai jos. Totul tine de activitatile in care stii ca il vei implica, nu e neaparat nevoie sa ai un laptop ultraperformat daca stii ca nu il vei folosi pentru jocuri, dar in acelasi timp nu iti recomand sa mergi pe o varianta ieftina daca vrei sa te joci jocuri solicitante din punct de vedere grafic, deoarece vei fi cu siguranta dezamagit de alegerea facuta.

   Laptop-uri gaming in oferta:

- laptop-uri pentru gaming Asus

- laptop-uri pentru gaming Acer

laptop-uri pentru gaming Lenovo



   


    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)