Banda de alergat electrica Energy FitT2000d pret si specificatii tehnice

      Banda de alergat electrica Energy FitT2000d reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a alerga chiar la tine casa fara sa mai tii cont de vremea de afara, program sala sau alte aspecte care te pot constrange in a urmari un stil de viata sanatos. Iti place sa alergi sau esti nevoit pentru ca scapi de kilogramele in plus, banda de alegrare din gama home Energy FitT2000d o poti folosi oriunde in casa ta, acolo unde te simti tu cel mai bine si confortabil. 
      Daca si medicul ti-a recomandat acest lucru, atunci aceasta devine "un must" la capitolul achizitii pentru sanatatea ta.
      Banda de alergare Energy FitT2000d vine echipata cu un motor de mare putere care exercita un cuplu de pana la 1.5 CP pentru care viteza maxima atinsa se ridica pana la 12 km/h. 

       Confortul in timpul utilizari acesteia este unul extraordinar iar fiecare exercitiu este mai mult decat o experienta placuta pe care o vei dori sa o repeti. Banda de alergare Energy FitT2000d vine asamblata in proportie de 95 % asa ca nu este necesar sa detii cine stie ce abilitati de asamblare a acesteia, fiind gata pentru a fi folosita in doar cateva minute dupa ce o scoti din ambalajul original.
      Aceasta este dotata si cu un sistem de inclinare manual care permite setarea unui grad de dificultate exercitiilor prin alegerea unui plan inclinat variabil pe 3 nivele. Suporta o greutate maxima pentru utilizator de pana la 110 Kg.
      Sistemul de amortizare soc va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa asculti muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul difuzoarelor stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda. Pe timp de vara zona de ventilator care va sufla aer proaspat catre tine te va ajuta sa respiri cu usurinta si sa treci mai usor peste caldura degajata de corp.
       Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern care va afisa pana la 6 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Tot de aici poti selecta pana la 12 programe predefinite, 1 program FAT si un program manual. Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. Toate comenzile pot fi accesate rapid de pe manere astfel ca nu e nevoie de fiecare data cand doresti sa faci ajustari in asupra modului antrenament sa te opresti din exercitiu.
       Sistemul de siguranta opreste automat functionarea benzii de alergat in cazul unei probleme tehnice, pentru a se evita astfel riscul de accidentare. 
       Suprafata de alergare (covorul rulant) masoara in dimensiuni 122 x 42 cm, oferind o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


        Garatia oferita standard este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                     Banda de alergat electrica Energy FitT2000d, putere maxima motor 2.5cp, functie body fat, greutate suportata 110kg, intrare mp3

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)