Bicicleta Fitness Magnetica DHS 2621B pret si specificatii tehnice

     DHS 2621B este o bicicleta magnetica excelenta de interior, un model care poate fi folosita iar apoi dupa fiecare antrenament stransa prin pliere pentru a incapea cu usurinta intr-o debara in casa ta. Imi place mult ca nu este foarte mare, are destul de multe functii de masurare performante si poate fi tinuta fara probleme intr-un apartament. 
     Bicicleta Fitness Magnetica DHS 2621B este un model impresionant si din punct de vedere a designului, este produsa de catre cei de la DHS si are toate calitatile pentru a putea fi considerata o investitie de bun augur. Combinatiile de materiale de culoare rusu-gri o face sa arate foarte bine, este rezistenta si nu ocupa un spatiu foarte mare in casa fiind pliabila.
      In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale - 8 trepte de dificultate. Sistemul rotativ din jurul pedalelor permite o cursa rapida si fara zgomot, lucru care pune in evidenta calitatea materialelor dar si forma de exceptie a intregului aparat de fitness  
      In zona centrala a ghidonului bicicleta Fitness Magnetica DHS 2621B este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza.
      Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 130 Kg.

      Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                               Bicicleta Fitness Magnetica, DHS, 2621B

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)