Brad artificial de Craciun Alaska Cris pret si specificatii de design

        In curand intram in spiritul sarbatorilor de iarna si dupa cum stii din anii trecuti, multe din produsele specifice de iarna, vor fi printre cele mai vanate. Asa se va intamla si in cazul brazilor, fie artificiali sau naturali, acestia vor fi la mare cautare, iar stocurile vor fi limitate. Bradul artificial de Craciun Alaska Cris este alegerea perfecta daca iti doresti anul acesta ca sarbatorile de iarna sa fie inconjurate de spiritul clasic al Craciunului, acesta fiind o alternativa perfecta la unul natural. In plus dupa ce trec sarbatorile il poti demonta si pastra undeva in casa ca in anul viitor sa fie din nou gata pregatit pentru noi zile de sarbatoare.
       Constructia este una solida, din PVC, iar inaltimea totala a bradului, impreuna cu suportul este de 180 cm. Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate dupa bunul plac, iar la final dupa ce va trebui sa il strangi, ramurile se pot plia foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.
       Odata comandat, acesta ajunge in aproximativ 1-2 zile acasa (a ajuns intr-o zi in cazul meu) iar pachetul este format din mai multe entitati care trebuiesc montate conform cu cartea de instructuni. Cei mici au fost foarte entuziasmati cand l-au vazut, dar asta nu e inca nimic, pentru ca urmeaza in scurt timp sa il ornam cu lumini si beteala, specifica sarbatorilor de iarna.

Recomandare:

      Alaska Cris este o solutie ideala, ieftina si de bun gust, care va aduce din nou spiritul sarbatorile si bucurie in ochii copiilor, un brad aratos, disponibil al un pret accesibil: Verifica oferta pret

  Il poti achizitiona zlele acestea avand si o reducere consistenta, pret la care il consider un deal excelent: Verifica pret actualizat

                           Brad artificial de Craciun, Alaska Cris, 1,8m, Verde


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)