Casti audio tip DJ Sony MDRZX330BT pret si specificatii tehnice

     Pana saptamana trecuta eram si eu in cautarea unor casti audio cu bluetooth de calitate pe care sa le folosesc atunci cand ies la alergat sau in weekend cu bicicleta prin parc. Binenteles ca piata este plina de astfel de modele dar vroiam ceva de calitate pe care odata dati banii sa ma tina 2-3 ani fara sa trebuiasca sa le schimb foarte curand, asa ca am ajuns in cele din urma sa ma orientez spre Sony MDRZX330BT. 
     Daca e sa ne luam dupa spusele celor de la Sony, acestea sunt unele dedicate pentru cei care profeseaza in lumea muzicii, special create pentru a fi folosite de DJ si pasionati pentru muzica. Le-am testat deja o saptamana si pot spune ca sunt cea mai buna alegere, nu isi pierd deloc semnalul, iar calitatea sunetului este una de exceptie, bass puternic si clar, chiar si in conditiile in care asculti la volum mai mare.
     La inceput este un pic mai dificil sa imperechezi cele doua dispozitive dar odata ce ai salvat local conexiunea, legatura se realizeaza imediat ce comuti pe ON intrerupatorul. 
     Castile arta foarte bine, sunt comode, si sunt suficient de mari astfel incat sa nu incomodeze atunci cand practici diverse activitati. Difuzorul de diametru 30 mm acopera suficient urechile astfel incat sa creeze o izolare fonica excelenta, sunetele din exterior sa nu mai fie receptate, la fel si sunetul din casti sa nu devina deranjant pentru cei din jurul tau. Acestea pot fi utilizate cu orice device care detine functia de conectare prin bluetooth/wireless.
    Timpul de raspuns in frecventa este de 10-24.000 Hz, sunetele receptionate fiind destul de bogate in informatie, pe canalele de inalta si scurta frecventa. 
    Castile audio tip DJ Sony MDRZX330BT cantaresc 150 de grame, sunt de culoare neagra si pot fi actionate pentru modificarea volumului manual sau cu ajutorul telefonului mobil. Acestea au o autonomie de functionare de pana la 30 de ore iar timpul de incarcare este de doar 4 ore.

Recomandare:

      Le recomand tuturor, un dispozitiv care mereu va avea un loc in bagajul de calatorie sau atunci cand plec la munca, disponibile la un pret excelent: Verifica oferta pret

      Zilele acestea beneficiaza de un discount suplimentar, oferta excelenta, daca e sa privim reducerea care le aduce la un pret mult mai bun: Verifica pret actualizat




     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)