Ce telefon sa imi cumpar de Black Friday

      Bugetul este gata dar inca nu stii ce telefon sa iti cumperi de Black Friday? Nu prea mai este mult timp de gandit pana pe 18 noiembrie asa ca m-am gandit sa vin in ajutorul tau sa iti propun cateva modele pe care sa le urmaresti in cazul in care vrei sa faci upgrade la un nou device mobil.
      Incepem cu cel mai bine vandut model anul acesta, si anume Samsung Galaxy A5 (2016) -  un model excelent din punct de vedere al design-ului care se aseamana un pic chiar cu S6, construit din aluminiu si cu performante de top. Este un device nu foarte scump, fapt pentru care a fost foarte bine primit de publicul larg: Vezi pret actualizat Samsung A5
       Pe lista telefoanelor la mare cautare se vor inscrie cu siguranta si granzii, modelele din varf dar cu siguranta reducerile vor fi mai putin semnificative. Sperantele mele se indreapta mai mult spre Samsung Galaxy S6, care cred eu ca va avea un pret foarte bun, si va fi unul din reperele acestul eveniment de Black Friday: 

Samsung Galaxy S6, S6 Edge - Vezi preturi actuale

Samsung Galaxy S7, S7 Edge - Vezi preturi actuale

      Daca vrei un ecran mai mare, performante mult mai bune, ar fi si varianta unui Note 5, un model de referinta care s-a vandut foarte bine la noi in tara: Vezi pret actualizat

Lista poate continua, cu urmatoarele:

- Huawei P9 - Vezi pret actualizat

- Iphone 6S - Vezi pret actualizat

      Indiferent de modelul ales, nu uita sa verifici din timp lista preturilor si sa notezi evolutia, pentru a stii ca vei face o afacere buna din punct de vedere a pretului. Oricum dupa cum stim, ofertele bune vor fi in primele ore a diminetii asa ca e bine sa fii informat din timp, si decis pana la ora evenimentului pentru a nu pierde atunci timp inutil, cautand informatii. 

Imagini pentru black friday emag

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)