Combina frigorifica Heinner HCF-317A+ racire consistenta si un pret pe masura

     Combina frigorifica Heinner HCF-317A+ este una din modelele care cu siguranta se va regasi in casele multor romani, un model exelent din punct de vedere al calitatilor afisate, dar si al pretului care este unul foarte bun. Nu este un model de volum mare, dar nici foarte mica, aproximativ 317 litri, suficient de mare pentru un apartament ca al romanilor, unde stim ca e mereu problema spatiului. 
     La capitolul design, vei observa destul de multe elemente de design, cat sa o faca pe aceasta placuta la vedere, materialele sunt de calitate, foarte bine finisate, iar culoarea este una alba mata. Afisajul de tip LED prezent pe usa frigiderului ne spune faptul ca temperatura la interior este setata electronic, deci de mare precizie. Spatiul ocupat de aceasta combina va reflecta urmatoarele valori: 185.5 x 60 x 68.5 cm.
      Un alt lucru care ne va interesa la acest model este si consumul, combina frigorifica Heinner HCF-317A+ fiind una destul de economica, dovada fiind incadrarea acesteia in clasa de consum A+. Astfel avem un consum energetic estimat de aproximativ 307 kWh/an.
       Sistemul de racire integrat este unul de tip No Frost, un detaliu important care va scoate la iveala si faptul ca aceasta nu mai trebuie dezghetata in timp asa cum se intampa cu vechile modele. Este un lucru imbucurator deoarece dupa cum stim acumularea de gheata insemna un consum energetic mai mare dar si o eficienta la racire mai mica. Tot secretul consta in buna distributie a aerului rece, si mentinerea unei temperaturi constante in tot volumul acesteia.
      Distributia la interior se face astfel, in partea de sus aveam zona pentru frigider, iar in partea de jos congelatorul, ambele echipate cu usi de acces independente cu functie reversibila.
      Frigiderul de volum 222 litri este impartit pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta la o greutate de 45 Kg, la care se adauga 3 suporti de usa si un compartiment special pentru fructe si legume. In conditiile in care doresti sa gatesti alimentele in aceiasi zi, zona de depozitare Crisp Zone, le va mentine proaspete pentru intreaga zi.
      Congelatorul de capacitate 95 de litri, este impartit ca spatiu pe 3 nivele de rafturi si are o capacitate de congelare de 15 Kg/24 de ore. La fel ca si in cazul frigiderului, nu vei avea probleme cu depunerile de gheata, sistemul de racire fiind unul automat.
      Combina frigorifica Heinner HCF-317A+ beneficiaza de mai multe functii printre care: Functie Eco - functionare economica pe timp de iarna, functie vacanta Holiday - recomandata in cazul in care pleci de acasa, timp in care nimeni nu va mai deschide usa de acces interior, functie super congelare combina frigorifica va functiona la capacitate maxima pentru a obtine o congelare a alimentelor rapida si sistem avertizare usa deschisa - se activeaz ala 10 secunde in care usa nu este inchisa ermetic.
      In tmpul functionarii, combina frigorifica Heinner HCF-317A+ se dovedeste a fi un model destul de silentios, cu un nivel al zomotului raportat la nivelul de 43 dB.

Recomandare:

      Recomand combina frigorifica Heinner HCF-317A+ datorita calitatilor excelente pe care le prezinta, sistem racire integrat No Frost, spatiului mare dar si pretului care este unul foarte bun: Verifica oferta pret

      Garantia standard oferita este de 3 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      O poti achizitiona zilele acesta avand o reducere consistenta, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret actualizat


Combina frigorifica Heinner HCF-317A+, 317 l, No Frost, Display, Clasa A+, H185 cm, Alb Combina frigorifica Heinner HCF-317A+, 317 l, No Frost, Display, Clasa A+, H185 cm, Alb
       
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)