Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF pret si specificatii tehnice

       Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/E este solutia perfecta daca iti doresti un dispozitiv modern capabil sa ofere o racire uniforma in toate compartimentele de la interior, prelungind astfel perioada de garantie a produselor alimentare depozitate acolo. Nu numai calitatile tehnice sunt de laudat la acest model, este un dispozitiv frigorific care va iesi cu siguranta in evidenta si prin designul sau, o combina moderna construita din materiale de calitate, care implica in mare parte inox. 
       Spatiul de la interior este foarte bine gestionat prin existenta a multor spatii personalizate de depozitate, pentru alimente din mai multe categorii. Combina frigorifica are capacitatea maxima de depozitare de 367 litri, spatiu impartit intre frigider si congelator astfel: 269 litri ii revin frigiderului iar restul de 98 litri congelatorului. Peretii subtiri ofera un volum mai mare la interior dar in acelasi timp nu compromit partea de izolare termica, atat de importanta, daca doresti sa ai o eficienta buna la racire cu un consum minim de energie. Usile de acces interior, sunt reversibile si au o deschidere standard spre dreapta, lucru care se poate schimba in cazul in care spatiul in care pozitionezi combina ofera accesul mai usor spre stanga. 
       Sistemul integrat de tip No Frost impiedica formarea ghetii in timp asta datorita unei distributii in mod egal a aerului rece pe fiecare nivel de raft in parte. Aerul rece este suflat prin mai multe orificii de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine astfel o temperatura constanta. Mai mult, prin mentinerea unei temperaturi constante, tehnologia No Frost reduce necesitatile de energie ceea ce creste durabilitata sistemului de racire (garantie extra pentru sistem racire de pana la 10 ani).
       La interior, compartimentul pentru frigider vine echipat cu 3 rafturi din sticla, un compartiment ZonaFresh, Un compartiment 0 grade pentru produse proaspete care urmeaza a fi gatite, 1 stativ pentru sticle si 6 suporti de usa. Zona Fresh este un sertar inteligent proiectat care ofera mediul ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui la o temperatura optima astfel incat sa ramana proaspete si sa nu isi schimbe gustul. Sistemul de racire all-arround cooling asigura o distributie uniforma a aerului rece la nivelul tuturor rafturilor, prin orificii personalizate pe fiecare nivel de raft in parte.
      Zona de pastrare fructe si legume din ultimul raft de jos, creaza conditii ideale pentru pastrarea pentru o perioada indelungata a alimentelor vegetale la o temperatura ideala cu un nivel de umiditate optim.
      Sistemul de iluminare cu becuri LED va furniza o umina suficient de intensa, astfel incat sa oti manevra cu usurinta alimentele de la interior, pe timp de noapte.
      Congelatorul include 3 nivele de rafturi la interior, si este staiul ideal pentru a pastra alimente congelate, pe o perioada de timp mai indelungata. Acesta are o eficienta de congelare de 12 Kg/24 de ore. Pentru o congelare raida, poti apela si la functia super-congelare, care amplifica procesul de congelare, pentru o desfasurare cat mai rapida.

      Compresorul digital cu care vine dotata combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF controleaza automat viteza ca raspuns la cererea de racire pe unul din cele 5 nivele disponibile. Astfel consumul este limitat la cerinte, se minimizeaza zgomotul si se reduce in timp uzura aparatului. Dealtfel combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF este un model destuul de eficient, cu un consum limitat de clasa de eficienta A+, care presupune un consum energetic de 314 kW/an.
      Nivelul zgomotului este unul destul de redus, astfel ca sunt momente in care daca stai langa combina, practic nu iti dai seama daca aceasta functioneaza sau nu (nivel zgomot 38 dB).

Recomandare:

        Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

        
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)