Cuptor cu microunde LG MS2022D pret si specificatii tehnice

    LG MS2022D este un cuptor cu microunde foarte practic, ideal in cazul in care vrei sa pregatesti ceva cald, simplu si rapid, cu minim de efort. Poate fi utilizat acasa la tine sau la birou, un dispozitiv modern de culoare alba, care se va incadra perfect in peisajul de interior a bucatariei. In partea frontala, usa cu deschidere spre dreapta este dotata cu o sticla in dublu strat cu rol protector in degajarea unei cantitati cat mai mici de caldura de la interior spre exterior.
     Usa de acces la interior, face o priza foarte buna la inchidere, si ofera o izolate termica perfecta. Tot aici in zona frontala, gasim si panoul de comanda cu actionare mecanica, care beneficiaza de doua selectoare, unul pentru puterea de lucru (90 - 700 W) si altul pentru timpul acordat pregatirii. 
     In functie de necesitatile si alimentele pregatite la interior sunt disponibile mai multe trepte de intensitate, la 90 W, 360 W, 600 W si 700 W (care este si puterea maxima a acestui aparat). Deasemenea in cazul alimentelor congelate, exista si o functie speciala pentru decolgelare, denumita DeFrost. Distributia caldurii la interior este una uniforma datorita sistemului i-Wave care ofera o performanta imbunatatita, generand mai multe puncte de caldura in cavitatea cuptorului. Functiile disponibile pentru acest model sunt urmatoarele: dezghetare, reincalzire, timer si selectie nivele putere.
    Interiorul este unul destul de spatios, 20 de litri, indeajuns de mare astfel incat sa incapa vase de diverse dimensiuni, mai mici sau mai mari. 
    Sistemul de curatare Easy Clean, ii permite cuptorului sa fie curatat cu usurinta de utilizator. Astfel dispozitivul de gatit va fi unul mult mai curat si igienic si nu va atrage mirosuri neplacute.

Recomadare:

     Cuptor cu microunde LG MS2022D reprezinta o investitie de folos la casa oricaruia, un dispozitiv meritos, care poate fi achizitionat la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Trebuie luat in considerare si faptul ca zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, oferta limitata ca timp: Verifica pret actualizat

                        Cuptor cu microunde LG MS2022D, 700 W, 20 l, Mecanic, Alb
    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)