Laptop 2 in 1 ASUS T101HA-GR008T pret si specificatii tehnice

     Laptopul 2 in 1 ASUS T101HA-GR008T este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cat mai portabil, care sa nu fie foarte diferit de un laptop in sine, dar care sa se apropie de forma unei tablete atunci cand situatiile o cer. Este perfect pentru calatorii, oferind o autonomie destul de buna dar si performante suficient de bune astfel incat sa nu impuna limitari de sistem la rularea aplicatiilor mai complexe.
     Laptopul 2 in 1 ASUS T101HA-GR008T are o structura detasabila care iti permite sa renunti rapid la functia de tastatura, moment in care vei avea pe ecran un model virtual, care sa simuleze toate functiile tastaturii clasice. In cazul in care nu te descurci prea bine cu butoanele in forma tactila, poti utiliza tastatura fizica conectata la ecran, prin intermediul a doua cleme solide, in partile laterale. Forma sa convertibila, ii permite acestuia sa isi modifice pozitia ecranului oriunde, pana la un unghi de 180 de grade.
     Laptopul arata foarte bine ca design, este extraordinar de subtire din toate partile de unde l-ai privi si cantareste aproximativ 1 Kg cu tastatura conectata. Materialul folosit pentru crearea acestui model este plastic si aluminiu.
     Display-ul este un IPS de 10.1 inchi si suporta o rezolutie Full HD cu 1280 x 800 pixeli. Caracteristica speciala glare, este importanta mai ales pentru anularea efectului de lucire care poate aparea in cazul in care lucrezi intr-o camera cu multa lumina. Acesta beneficiaza si de functie de actionare prin touchscreen, un model care raspunde foarte bine la comenzile venite prin atingere.
      La capitolul performante tehnice, acesta beneficiaza de un procesor cu 4 nuclee de la Intel, Atom X5-Z8350, tactat la frecventa de 1.44 Ghz, are in dotare o memorie de 2 Gb si un HDD de stocare de 64 Gb. Desigur pentru a suplimenta spatiul de stocare poti folosi un card de memorie atasat sau un HDD extern.
      Pentru a merge pe performante bune in ceea ce priveste autonomia, s-a optat pentru o placa video integrata, model care va ridica totusi pretentii dar unele medii, pentru a rula unele jocuri de generatie mai veche sau filme si seriale online in rezolutii Full HD.
      La capitolul conectivitate, acest model beneficiaza de urmatoarele porturi: 1 port micro-HDMI, 1 port microUSB 2.0 si o iesire audio. Sistemul de operare vine preinstalat, ultima versiune de Windows 10, pe 64 de biti. Deasemenea ca software inclus ai si pachetul de Microsoft Office Mobile inclus.
     Autonomia pe baterie este unul din capitolele forte la care acest model impresioneaza, fiind capabil sa functioneze pana la 11 ore fara sa il conectezi la o sursa de alimentare, in conditiile unei utilizari obisnuite.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o autonomie buna pe un dispozitiv micut, care sa incapa fara probleme in orice geanta, fara sa creeze probleme din cauza greutatii, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea, beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care il consider o afacere buna: Verifica pret redus

Laptop 2 in 1 ASUS T101HA-GR008T cu procesor Intel® Quad-Core Atom™ x5-Z8350 1.44GHz, 10.1", 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Mint Green  Laptop 2 in 1 ASUS T101HA-GR008T cu procesor Intel® Quad-Core Atom™ x5-Z8350 1.44GHz, 10.1", 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Mint Green
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)