Laptop Acer Aspire E5-523G-946T pret si specificatii tehnice

      Acer Aspire E5-523G-946T este un laptop modern, eficient, dotat cu cele mai noi tehnologii care vor pune in valoare viteza si timpul de reactie, ideal in cazul oricarei activitati pe care o intreprinzi. 
      Doua lucruri imi plac foarte mult la acest model, in primul rand faptul ca beneficiaza de un display Full HD, o necesitate mai ales daca doresti sa ai parte de o experienta vizuala de calitate, si in al doilea rand faptul ca s-a renuntat la clasicul HDD si s-a mers de data aceasta pe varianta unui SSD ultrarapid de 256 Gb. Astfel sistemul de operare se va incarca in doar cateva secunde, timpul de asteptare fiind destul de mic in comparatie cu ce se intampla pana acum la modelele cu HDD. 
      Laptop-ul arata foarte bine si din punct de vedere al designului, un model cu o constructie solida la care participa numai materiale de calitate, asa cum ne-au obisnuit cei de la Acer in ultimul timp. Un model competitiv din toate punctele de vedere, subtire, cu o greutate ce nu depaseste 2.23 Kg, perfect in cazul deplasarilor la munca sau in vacanta.
      Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida, pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Touchpad-ul raspunde bine la comenzi si beneficiaza de functie multi - touch.
      Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Unghiul de vizualizare este unul destul de larg oferind astfel un nivel de detalii destul de bun raportat la rezolutie.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice AMD Dual Core A9-9410 tactat la o frecventa de 2.9 Ghz care poate urca chiar si la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Foloseste o memorie RAM de 8 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD de 256 Gb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa inca o placuta de memorie de 8 Gb pentru un total de 16 Gb.
      Placa video dedicata de la AMD Radeon R5 M430 cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii in conditii optime a aplicatiilor de tip gaming si cele care au nevoie de resurse grafice mai mult decat poate oferi cea integrata. Nu pot spune ca este cea mai buna placa video pe care o poti avea la indemana pentru jocuri de ultima generatie, dar se va descurca in conditii decente.
      Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, doua iesiri USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
      Cantareste aproximativ 2.35 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 4 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 7 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptopul Acer Aspire E5-523G-946T este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret actualizat

                    Laptop Acer Aspire E5-523G-946T cu procesor AMD Dual-Core  A9-9410 2.90 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 M430 2 GB, Linux, Black


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)