Laptop Acer ES1-533-C59H pret si specificatii tehnice

      Acer ES1-533-C59H este un laptop excelent pentru activitatile de birou, la munca sau la facultate, un model potrivit pentru actiunile care nu necesita putere foarte mare de procesare. Imi place ca este subtire, si usor de purtat in geanta de munca, cantareste aproximativ 2.4 Kg si si are un profil subtire de numai 24.6 mm. 
      L-am testat si pe baterie, deoarece de multe ori cand il iau la facultate nu am mereu acces la o priza, are o autonomie foarte buna, de pana la 6 ore. Cel putin pentru mine a fost un lucru esential sa reziste mult deoarece am nevoie de portabilitate si acces la resurse nu foarte mari, si o autonomie buna.
      Designul sau este unul modern, materialele de constructie aduc siguranta faptului ca ai in fata un produs rezistent si fiabil care va rezista in timp la o folosire de durata. Tastatura arata foarte bine, butoane mari, care ies in evidenta datorita spatiilor suficient de mari astfel incat sa ofere precizie buna la activitatile de lucru intense si tehnoredactare. Alaturi de aceasta se gaseste un touchpad responsive de mari dimensiuni, sensibil la orice comanda.
      Display-ul masoara in diagonala 15.6 inchi, suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli si ofera un unghi de vizibilitate larg de pana la 178 de grade. Suprafata speciala annti-glare impiedica efectul de lucire al ecranului, lucru care va proteja in timp vederea ta, si iti va permite sa ai o vizibilitate mai buna in spatiille cu lumina puternica.
      La capitolul performante tehnice, acesta beneficiaza de un procesor de la Intel Celeron N3350 care ruleaza la freventa de 1.1 Ghz, care poate urca pana la 2.4 Ghz in modul Turbo Boost. Este un bun exemplu cum poti conserva energia, dand dispozitivului frecventa de lucru raportata la cerintele de sistem. In cazul unor operatuni mai complexe, frecventa maxima de lucru este de 2.4 Ghz. Memoria RAM este de 4 Gb iar spatiul de stocare este marcat de un HDD de 500 Gb care ruleaza la o viteza de 5400 rpm.  
      Cum spuneam fiind un model mai mult pentru utilizare obisnuita, nu unul gaming, placa video integrata ofera resurse video suficiente pentru operatiuni obisnuite. Nu vei avea probleme atunci cand vei dori sa urmaresti un film in format video Full HD sau HD. Ofera un suport minim pentru zona de gaming, dar chiar si asa vei putea rula anumite jocuri de generatie mai veche in conditii optime.
      Pe partea de multimedia si porturi, laptopul Acer vine inzestrat cu unitate de citire scriere DVD RW, camera web HD cu microfon integrat, are suport cititor card, 2 porturi USB 2.0 si altul 3.0, iesire digitala HDMI si suporta acces la internet prin LAN de pana la 1 Gb/s. Laptop-ul dispune si de modul bluetooth, pe care il vei putea folosi la conectarea mai multor dispozitive sau transfer fisiere cu alte aparate portabile din zona de semnal.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il puti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat
    
     Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici

                Laptop Acer ES1-533-C59H cu procesor Intel® Celeron® Dual Core N3350 1.10 GHz, Apollo Lake™, 15.6", 4GB, 500 GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Linux, Black


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)