Laptop ASUS A550VX-XX326D pret si specificatii tehnice

      ASUS A550VX-XX326D este un laptop excelent pentru activitatile intense din zona gaming, programare sau grafica pe calculator, un model care se preteaza perfect sarcinilor intense, totul la un pret excelent. Procesorul este unul de mare putere din seria HQ - unul care nu are limitare de consum energie, construit pe o arhitectura de tip Skylale care pe langa un mai bun management al consumului energetic va oferi performante mult mai bune in ceea ce priveste viteza de rulare a laptopului. 
     Este un model care se va remarca imediat si din punct de vedere al designului, este de culoare gri deschis la interior care imita perfect aluminiu si de un gri metalizat mai inchis in zona de exterior. Este subtire din toate unghiurile si cantareste foarte putin, aproximativ 2.4 Kg. Tastatura ofera o zona perfecta de scris, separata de spatii decente intre butoane astfel incat tu sa te bucuri de fiecare data de precizie la scriere.
     Display-ul laptopului este unul standard, masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Unghiul de vizibilitate este excelent din orice zona l-ai privi, si beneficiaza si de caracteristica speciala anti-glare care elimina efectul de lucire.
     Cel mai important, pentru acest laptop sunt componentele fizice care pun baza intregului sistem de rulare astfel: procesor cu 4 nuclee fizice Intel Core i7 6700 HQ tactat la frecventa de 2.6 Ghz, care poate urca pana la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM este de 4 Gb, iar spatiul de stocare este unul generos de aproximativ 1 Tb (7200 rpm). As fi preferat aici poate un SSD , dar nici HDD-ul acesta nu este unul chiar lent, fata de alte modele prezente pe laptop-uri care ruleaza la 5400 rpm. 
      In plus placa video dedicata de la Nvidia va avea un aport semnificativ atunci cand vei rula aplicatii care sa necesite resurse grafice superioare. Nvidia GeForce GTX 950M are un share de memorie de 2 Gb si foloseste o memorie de tip GDDR5. Tehnologiile care pun in valoare calitatile acesteia, Cuda si Nvidia Optimus vor asigura maximul de calitate din partea acesteia doar atunci cand este absolut nevoie. Este ideala in cazul rularii jocurilor de ultima generatie, va duce fara probleme ultimile aparitii in domeniu si va fi o unealta importanta in cazul in care vei folosi laptopul pentru aplicatii grafice.
       La capitilul elemente de conectivitate ies in evidenta  cele 3 porturi USB, doua 3.0 si altul 2.0, o iesire HDMI, cititor card si camera web cu microfon inclus. Reteaua de comunicatii beneficiaza de conexiune la Wi-Fi, bluetooth si suporta o viteza la internet prin fir de maxim 1 Gb/s. Autonomia pe baterie va fi undeva la 5-6 ore in conditiile unei utilizari obisnuite.

Recomandare:

       Este un laptop excelent, incadrat in categoria High End, perfect pentru oricare din activitatile tale, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acestea avand si o reducere consistenta, oferta limitata ca stoc si timp de achizitie: Verifica pret actualizat

                           Laptop ASUS A550VX-XX326D cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 950M 2GB, Free DOS, Gray

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)