Laptop ASUS X541UA-XO358T pret si specificatii tehnice

      ASUS X541UA-XO358T este un laptop excelent pentru orice activitate, un model care iese in evidenta prin structura sa fizica rezistenta la care se adauga o viteza buna de procesare si incarcare rapida a sistemului de procesare. Este pregatit pentru a fi folosit de indata ce il primesti acasa, mai ales ca beneficiaza de ultima versiune a sistemului de operare Windows 10. Arhitectura pe care este realizat, una de tip Skylake, face parte din ultima generatie si ofera performante bune din punct de vedere al puterii de procesare si un consum mic energetic care se va reflecta direct si in autonomia mare pe care o are laptopul in cauza.
      Laptopul arata foarte bine ca design, este subtire iar carcasa cu un aspect de aluminiu este solida si nu da deloc impresia de ieftin. Acesta nu cantareste mai mult de 2 Kg si are un profil foarte subtire de numai 2.5 cm.
      Tastatura este una silentioasa iar spatiile suficient de mari dintre butoane ofera un acces rapid la orice tasta, lucru care te va ajuta foarte mult in cazul in care ai de gand sa o folosesti intens. 
      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
      Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel i5 6198DU tactat la o frecventa de 2.3 Ghz. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 2.8 Ghz. Acesta se va misca rapid, iar in cazul unor sarcini ce au nevoie de resurse hardware suplimentare va intra imediat in modul Turbo Boost. memoria RAM de 4 Gb este de tip DDR4 iar spatiu de stocare este reprezentat de un SSD ultrarapid de 128 Gb. Un lucru bun ca cei de la Asus au ales un SSD in locul unui HDD clasic, lucru care va face ca sistemul de operare sa booteze in doar cateva secunde.
      Laptop-ul ASUS X541UA-XO358T vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 920MX de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie. Tot pe partea de tehnologie placa video beneficiaza de functie Cudat care asigura o accelerare grafica consistenta inca de la primele minute de lucru. 
     Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. 
     Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB, unul 3.0 si altul 2.0 si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

         Laptopul ASUS X541UA-XO358T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta in utilizate, totul la un pret decent: Vezi oferta pret

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                    Laptop ASUS X541UA-XO358T cu procesor Intel® Core™ i5-6198DU 2.30GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 128GB SSD, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920MX 2GB, Microsoft Windows 10, Chocolate Black


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)