Laptop ASUS X556UQ-XX454D pret si specificatii tehnice

      ASUS X556UQ-XX454D este un laptop excelent in cazul in care esti hotarat sa investesiti intr-un device ultraperformant, un model care se va impune atat prin performanta de procesare cat si pe partea grafica. 
      Designul este unul futuristic, finisajele sunt executate perfect iar suprafata prezinta un model cu un aspect de culoare gri mat. Carcasa este construita dintr-un plastic solid ce nu lasa senzatia de ieftin, este placut la atingere si este rezistent la uzura. 
      Tastatura ofera un spatiu echidistant pentru taste, astfel ca tu utilizatorul sa beneficiezi de suport rapid pentru a ajunge sa tastezi rapid, in general fara eroare. Touch-ul de dimensiuni generoase pozitionat central, te va ajuta sa gestionezi toate task-urile asa cum se cuvine.
      Ecranul LED se prezinta cu o diagonala de 15.6 inchi, rezolutie HD, culori reproduse corect, luminozitate optima si un finisaj anti-reflexiv care impieduca reflectarea luminii prin ecranul acestuia.
       Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel i7 7500U tactat la o frecventa de 2.7 Ghz. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 3.5 Ghz. Este construit pe o arhitectura de tip Kaby Lake, ultima generatie lansata acum la final de septembrie 2016, un model care aduce in plus mai multa viteza de procesare si un consum mult mai mic de energie, pentru o autonomie mai mare pe baterie.
       Memoria RAM de 8 Gb DDR4 are o frecventa de functionare de 2133 Mhz, fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. In plus pe partea de stocare s-a optat pentru un SSD ultrarapid de capacitate 128 Gb, care va incarca sistemul de operare in doar cateva secunde.
        Laptop-ul ASUS X556UQ-XX454D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 940MX de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie.      
       Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. 
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB, unul 3.0 si altul 2.0 si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptop-ul ASUS X556UQ-XX454D intruneste toate calitatile unei achizitii care sa merite, in special prin pretul destul de bun raportat la caracteristicile tehnice: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                    Laptop ASUS X556UQ-XX454D cu procesor Intel® Core™ i7-7500U 2.70GHz, Kaby Lake™, 15.6", 8GB, 128GB SSD, DVD-RW, nVIDIA GeForce 940MX 2GB, Free DOS, Dark Blue

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)