Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2023B pret si specifiatii tehnice

       O masina de spalat eficienta trebuie sa indeplineasca cateva aspecte importanta si anume: sa fie dotata cu multe programe de spalare personalizate pentru fiecare tip de tesatura, sa fie suficient de incapatoare pentru nevoile tale si sa fie economica. O masina care s-ar putea incadra in acest tipar este si Daewoo DWD-FV2023B, un dispozitiv electrocasnic coreean, eficient, cu un consum de energie foarte mic (clsa energetica A+++).
       Masina de spalat arata bine si la exterior, este compacta, construita din materiale de calitate de culoare argintie si este dotata cu un panou de comanda ultramodern. Aici gasim un selector de programe si temperatura si un display LED care va afisa principalii parametrii de lucru (durata si consum) pentru programul de spalat activ.
      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate destul de mare de pana la 7 Kg care are o viteza de rotatie la centrifugare de 1000 rpm. La interior cuva masinii de spalat este conceputa in asa fel incat usura in timpul spalarii a tesaturilor sa fie redusa odata cu spalarea repetata a acestora.
       Programele de spalat sunt adaptate pentru a acoperi intreaga gama de necesitati: program bumbac, sintetice, spalare rapida - 15 minute, imbracaminte sport, lana, imbracaminte copii, clatire, program consum redus de energie si centrifugare. Pentru hainele sensibile exista si un mod delicat de spalare care face referire la matase. Pentru a spala rufele celui mic iti recomand sa apelezi la modul de spalare Baby Care -  care pe langa sapalarea normala executa cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina eficient particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pieleafina a acestuia.
       Poti programa masina de spalat sa functionezi chiar si in timp ce esti plecat de casa in timpii de lucru stabiliti de tine - functie denumita programare intarziata. Pentru curatarea interiorului si spalarea cuvei, masina detine un program special care poate fi activat prin functia de autocuratare.
       De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 51 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                       Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2023B, 7 kg, 1000 RPM, Display, Clasa A+++, Silver

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri