Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++ pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat modern, care sa indeplineasca doua cerinte elementare: sa aiba un consum cat mai mic energetic si sa detina un spatiu cat mai mare pentru a spala o cantitate mare de rufe. Daca nu ai auzit pana acum de cei de la Star-Light, acestia sunt producatori de la noi din tara, o firma de electrocasnice care activeaza de cel putin 1 an la noi pe piata, sub emblema celor de la eMag. Avantajele sunt numeroase, fiind un dispozitiv autohton, taxele vamale sunt excluse, si de aici obtinem acest pret care este unul mai mult decat excelent.
     Constructiv, masina de spalat Star-Light WMM-714A+++ arata foarte bine, un oarecare progres destul de evident de la generatiile anterioare, care se va reflecta in calitate, design dar si pe partea de software, in ceea ce priveste programele de spalare. Nu este foarte voluminoasa, incape cu usurinta in casele noastre, caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 49.5 cm. 
     In partea centrala, panoul de comanda, ofera acces la functiile de baza iar informatiile cu privire la programele si functiile in lucru sunt afisate pe ecranul LED. Vei fii instiintat cu privire la numarul de rotatii, temperatura si optiunile active. Din punct de vedere tehnic, masina de spalat StarLight are o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm si o capacitate totala de incarcare de pana la 7 Kg
      Interesant este si faptul ca pentru acest nivel de performante, avem totusi un consum limitat de energie, lucru impus de standardul energetic A+++. Astfel pentru un program obisnuit in medie conumul in program standard ajunge la 0.93 kWh iar cel al apei in timpul unui an indica o valoare de 10000 de litri.
       Partea de programe, este foarte bine evidentata, mai ales ca in cele 16 moduri de lucru, cu siguranta vei gasi si tu modul de lucru optim pentru nevoile tale astfel: programe care depind de tipul de tesatura (bumbac, jeans, lana, sintectice, delicate, colorate), haine delicate, consum redus de energie, program Mix (pentru mai multe tipuri de tesaturi), spalare manuala si sport. Fiecare program poate fi personalizat la un nivel de temperatura dorit, timp de lucru si se pot adauga si cicluri suplimentare de clatire dupa caz.
      Hainele celor mici vor beneficia de un ciclu special, adaptat cerintelor care va implica un proces de clatire mai intens - Baby Care. Pentru haine foarte murdare poti apela la programul de lucru Intensiv. 
      Poti alege modul de lucru, programare intarziata, care va pune in functiune masina de spalat la ora stabilita de tine si o va opri la fel, exact cand doresti, totul in deplina siguranta. Mai multe functii speciale vor permite un reglaj termic exact, reglare nivel spuma de la interior - sistem detectare spuna si sistem siguranta copii - blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interior la cuva.
       In timpul functionari, masina de spalat se comporta foarte silentios, nu este deloc zgomotoasa, astfel ca vei putea spala astfel si pe timp de noapte fara probleme - nivel zgomot 59 dB.
   
Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                               Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++, 7 kg, 1400 RPM, Display LED, Clasa A+++, Alb
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)