Masina de spalat rufe Whirlpool AWOIC 91400 BL pret si specificatii tehnice

      Whirlpool AWOIC 91400 BL este una din cele mai noi masini de spalat lansate anul acesta, un model care primeste majoritatea dotarilor de bun gust din trecut, la care se adauga altele noi, cu rol in a oferi o spalare cat mai eficienta a rufelor sub aspectul consumului de resurse si timp. Este o masina de spalat excelenta in cazul in care vrei sa o folosesti pentru familia ta, are o capacitate mare de stocare rufe de pana la 9 Kg si o viteza de rotatie de 1400 rpm. 
      Masina de spalat arata foarte bine si la exterior, un model construit respectand cele mai inalte standarde de calitate, detine un panoul de comanda cu functii usor accesibile si display LED, iar partea de acces interior este incadrata de o margine cromata de efect. 
      Tehnologia cu "Al 6-lea Simt" va juca un rol important in optimizarea functiilor si programelor de lucru, pentru a se obtine astfel rezultatele dorite cu un minim de consum de resurse. Toate actiunile selectate din timpul functionarii masinii de spalat vor putea fi urmarite in cadrul panoului LCD situat in zona din partea dreapta.
 Whirlpool AWO/C52200 este o masina excelenta si din punct de vedere al spatiului ocupat, un model destul de compact, cu acces la interior din partea frontala, caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 52 cm. 
      Panoul de comanda nu este deloc complicat de utilizat, selectia programelor fiind disponibila prin intermediul butonului rotativ central. Tot aici gasesti si zona de depozitare detergent granule si lichid si butoanele de selectie viteza centrifugare. Optiunile active vor fi semnalizate prin aprnderea intermitenta a unor becuri LED. 
      Masina de spalat rufe Whirlpool AWOIC 91400 BL ne lasa o impresia buna si la capitolul consum energetic, un model incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, pentru care va inregistra un consum energetic de 152 kWh si de 10800 litri de apa, tot intr-un an. Impartit la nevoile unui singur proces de spalare, consumul standard de apa este de 41 litri de apa iar cel energetic este de 0.95 kWh. 
      Programele de spalat destul de numerose, 18 la numar, acopera cam toate necesitatile pe care le poti avea din partea unui astfel de dispozitiv, si aici putem enumera: program rapid 30 de minute, prespalare, programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, lana, sintetice, usor de calcat), program centrifugare delicata/intensiva, mitx, spalare eco - consum redus de energie. Daca vrei sa ai de unde alege, acest aspect va fi important in alegerea acestei masini de spalat.
      Producatorii garanteaza o eficienta foarte buna chiar si la temperaturi mai joase de spalare. Astfel vei putea economisi energie electrica cu pana la 40% daca selectezi un ciclu de spalare cu o temperatura cuprinsa intre 60 de grade si 40 de grade. 
       O alta caracteristica inovativa specifica masinilor de spalat Whirlpool il reprezinta sistemul"Al 6-lea Simt" cu ajutorul caruia masina de spalat isi va adapta consumul de energie electrica si detergent in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.
      In timpul functionarii aceasta se dovedeste a fi destul de silentioasa astfel incat poti sa o folosesti fara probleme chiar si pe timp de noapte (nivel zgomot 50 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini poti gasi si pe pagina producatorului aici


                              Masina de spalat rufe Whirlpool AWOIC 91400 BL, 9 kg, Tehnologia al 6-lea simt, 1400 rpm, A+++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Samsung Galaxy J5 pret si specificatii

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri