Masina de spalat vase Bosch SMS40C22EU performante foarte bune

      Indemnul meu e sa profitam cat mai mult de noile aparitii in domeniul tehnologiei, asa cum se intampla si in cazul masinilor de spalat vase. Daca daca vrei sa nu mai pierzi timpul curatand zi de zi vesela murdara, iti recomand sa te orientezi catre Bosch SMS40C22EU. Aceasta este o masina de spalat moderna, de provenienta germana, care va face toata treaba de la bucatarie, timp in care tu sa te poti relaxa impreuna cu familia sau facand orice alta activitate mai placuta.
      Este un model destul de compact care isi va gasi cu siguranta un loc potrivit si in bucataria ta (60 x 84.5 x 60 cm). Din punct de vedere tehnic, aceasta are o capacitate de spalare vase de pana la 12 seturi, pentru care consumul energetic este incadrat in clasa de eficienta A+. Nu este neaparat sa speli de fiecare data la capacitate maxima, masina de spalat fiind dotata cu functie de adaptare consum de apa si energie la cantitatea de vase introdusa la interior.
      In partea superioara se gaseste panoul de comanda, o zona usor accesibila si la indemana oricarui utilizator, care beneficiaza de actionare mecanica si functie afisaj LCD care va indica indicii de performanta ai fiecarui program de spalat in parte.
      Programele de lucru sunt optimizate astfel incat sa intreaga gama de necesitati sa fie acoperita: programare intarziata - poti seta timpii de lucru ca masina de spalat sa functioneze si atunci cand esti plecat de acasa, program rapid - ideal in cazul vaselor usor murdare, program Bio/Eco - consum energetic limitat, program prespalare si intensiv - recomandat in cazul vaselor cu murdarie densa. 
      La interior vei gasii doua spatii separate, pentru depozitarea vaselor, spatii gandite sa gazduiasa tot felul de vase, de la mari, mai mici sau cele din categoria sensibile. In plus tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod cnstant gradul de duritate al apei, pentru a asigura astfel ca sticlele si portelanurile sensibile nu vor fi afectate de apa de spalat.
      Intreg procesul de spalare al vaselor este unul deosebit de silentios datorita motorului cu tehnologie EcoSilence Drive. Motorul nu are perii si prin urmare frecarea mecanica nu va provoca zgomot intens asa cum se intampla in cazul altor masini de spalat vase. Deasemenea sistemul AquaStop a prevazut furtunele interne cu pereti dubli astfel incat in cazul unor probleme de taiere, acestea sa nu cedeze din prima si sa afecteze partea de electrica a masinii de spalat.

Recomdandare:

      Nu putem spune decat ca cei de la Bosh ne-au surprins din nou, o masina de spalat vase, eficienta, ieftina, numai buna pentru acasa: Verifica oferta pret

     Garantia standard oferita este de 2 ani ar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care o recomand ca fiind o achizitie excelenta: Verifica pret redus

                         Masina de spalat vase Bosch SMS40C22EU, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)