Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GS65160X pret si specificatii tehnice

       Gorenje GS65160X este o masina de spalat vase excelenta in conditiile in care ai o familie formata din mai multi membrii sau in cazul in care ai deschis o mica afacere si ai nevoie de un dispozitiv care sa te ajute la spalatul unui volum mai mare de vase. Masina este special construita pentru a primi la interior un volum mai mare de vase, un total de 16 seturi de vase, iar ca sa mai poata ascunde din formale destul de mari, poti alege sa o incorporezi in mobila de bucatarie.
       Important este si consumul energetic, iar la acest capitol masina de spalat vase incorporabila Gorenje GS65160X putem spune ca exceleaza si este incadrata in clasa superioara energetica A+++. Deobicei atunci cand avem de-a face cu dispozitive de spalat de capacitate mare, si consumul este unul mai mare, lucru care nu se intampla si in cazul modelului de fata, unul foarte economic, care se incadreaza in cerintele une case obisnuite.
       Panoul de comanda electronic este usor de accesat si este prevazut si cu un display LCD care va afisa in timp real optiunile active pentru programul in curs dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare.
       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program rapid, intensiv - recomandat in cazul vaselor foarte murdare, silentios - spalare silentioasa pe timp de noapte, Bio/Eco 
 - program de spalare economic avand resurse energetice limitate, program prespalare, etcRafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri.
       In modul de functionare programare intarziata poti selecta ca masina de spalat vase sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa.
       Pentru fiecare program poti selecta una din cele 6 trepte de temperatura disponibile in functie de consistenta murdariei. Sistemul Aqua Stop Total opreste automat functionarea masinii de spalat vase in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa necontrolate. Dispune si de protectie inundatie, functie care opreste automat functionarea acesteia in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa neprevazute. Filtrul de autocuratare instalat la interior va retine chiar si cele mai mici particule de murdarie astfel incat acestea sa nu ajunga sa infunde sistemul de circulare apa. In timp este recomandat inlocuirea acestuia cu unul nou sau curatarea sa sub jet de apa.
        Consumul energetic anual este de aproximativ 237 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 1.08 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 3500 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor in clasa de eficienta energetica A.
        Un alt aspect important este si faptul ca aceasta este silentioasa iar in timpul programului de lucru  zgomotul nu este deranjant (nivel zgomot 45 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                                     Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GS65160X, 16 seturi, 5 programe, Argintiu
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)