Mixer cu bol Zelmer ZHM1264M pret si specificatii tehnice

      Zelmer ZHM1264M este ajutorul perfect la bucatarie, un mixer care are in dotare si un bol, o noutate in domeniu care ta va ajuta acum sa nu mai pierzi timpul prin casa, cautand un vas potrivit. Mixerul Zelmer ZHM1264M arata foarte bine ca design, este unul modern, compact, de culoare alba, un model care se va potrivi perfect sa il ai si tu in dotarea bucatariei tale. Bolul din metal este detasabil, pentru a putea fi curatat mai usor sau inlocuit cu alt vas de preparare.
     Cu o putere de 400 W, acesta va face toata treaba in locul tau, are 5 trepte de viteza, un bol de capacitate 3 litri si mai multe accesorii care pot fi folosite in functie de situatie. In cazul in care framanti aluat si simti ca aparatul se impotmoleste, poti apela la functia Turbo, care ridica capacitatile de framantare la maxim, pentru a obtine o performanta maxima intr-un timp cat mai scurt.
      In cutie primesti si alte accesorii printre care: un carlig de framanatare si o paleta din aluminiu rezistente si usor de intretinut.
      Dupa fiecare utilizare este recomandat ca bolul si aparatul sa fie sterse cu o laveta umeda pentru o pastrare optima in timp.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca doresti sa mizezi pe un dispozitiv de calitate care va fi de ajutor de fiecare data in treburile de la bucatarie: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona acum mult mai ieftin, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat


                         Mixer cu bol Zelmer ZHM1264M, 400 W, Bol metalic 3 l, 5 Viteze + turbo, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri