Review - Laptop HP 250 G4 in oferta de Black Friday

     Laptopul HP 250 G4 este un device mobil excelent in conditiile in care nu esti o persoana pretentioasa si doresti fix sa ai partea de o experienta in utilizare online excelenta, sa il folosesti pentru pachete Office, contabilitate si tot ceea ce tine de partea de birou. Nu poti avea pretentii foarte mari pe partea de gaming, editare foto sau alte sarcini in care este nevoie de multa calitate si performanta la capitolul hardware.
     Este un laptop tipic pe care sa il iei usor dupa tine, ideal la facultate sau la munca, care se va descurca de minute ins arcini obisnuite, filme si seriale online si partea de navigare online si retele sociale. 
     Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la HP care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari. 
       Display-ul de 15.6 inchi suporta rezolutii HD, cu 1366 x 768 pixeli, culorile sunt bine definite sub aspect luminozitate si contrast iar caracteristica anti-glare va elimina efectul de lucire intensa in cazul in care folosesti laptopul intr-o zona cu multa luminozitate. Este un display de calitate care ofera un unghi de vizibilitate excelent.
     Sunetul derat pe iesire prin intermediul a celor doua difuzoare stereo este unul destul de consistent si beneficiaza de caracteristica superioara DTS Studio Sound. 
     La capitolul dotari tehnice acesta are in componenta un procesor Intel Celeron Dual Core tactat la frecventa de 1.6 Ghz, o memorie RAM de 4 Gb si un spatiu de stocare pe HDD de 500 Gb (5400 rpm). 
     Placa video este un model integrat pe placa de baza astfel ca nu poti avea pretentii serioase de gaming. Desigul este suficienta prentru vizualizarea filmelor si serialelor online la o calitate HD, lucru excelent daca esti un pasionat al filmelor.
     Ai posibilitati multiple de conectare cu alte device-uri prin multitudinea de porturi cu care acesta a fost inzestrat astfel: 2 porturi USB 2.0 si altul 3.0, o iesire HDMI, VGA, conectare la internet prin LAN (RJ-45) si wireless, si iesire audio. Laptopul beneficiaza deasemenea si de o camera web care filmeaza la o rezolutie VGA si are incorporat si un microfon.
      Acumulatorul cu 3 celule integrate ii va oferi acestuia o autonomie de lucru in conditii normale de pana la 4 - 5 ore pe baterie. Cantareste aproximativ 2.1 Kg, un lucru destul de bun, in conditiile in care doresti sa il iei dupa tine mai mereu si are un profil foarte subtire de numai 24 mm.

Recomandare:

      Laptopul ASUS HP 250 G4 indeplineste toate conditiile necesare sa fie o achizitie de succes, prin performantele oferite, design si fiabilitate, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Garantia oferita standard este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, oferta excelenta: Verifica pret redus


                   Laptop HP 250 G4 cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black

     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)