Samsung Galaxy S6 si S6 Edge in ofertele de Black Friday 2016

     Inca putin pana pe 18 noiembrie, atunci cand asteptarile tuturor se vor indrepta spre magazinele online care sa vor intrece din nou care mai de care sa ofere preturile cele mai bune.
     Freamatul deja a inceput, se fac deja stocurile pentru cel care se pare ca va fi cel mai tare Black Friday de pana acum, unde ca de fiecare data telefoanele mobile si gadgeturile vor fi printre vedete. 
     Samsung Galaxy S6 si varanta Edge vor fi cu siguranta printre vedetele acestui sezon de Black Friday. Inca nu se stiu preturi oficiale dar impresia e ca vom avea preturi foarte bune pe aceasta categorie. Am analizat in ultimile 4-5 luni preturile iar undeva in septembrie preturile au variat intre 1800 si 1900 lei pentru varianta simpla si putin peste 2100 lei pentru varianta Edge. Anul trecut in aceasta postura se afla varianta anterioara, Samsung Galaxy S5, care de la 1800 -1900 lei cat costa inainte de BF, a avut o reducere considerabila, si a putut fi achizitionat de Black Friday la incredibilul pret de 1550 lei.
    Sunt sigur ca un astfel de pret vom vedea si pentru variantele de S6, asa ca daca vrei sa fii si tu printre cei care prinde un S6 la oferta, pe 18 noiembrie, de la prima ora, porneste campania de Black Friday, catalogul online fiind disponibil la adresa urmatoare: Verifica catalog online BF 2016

Recomandare:

   Deasemenea nu uita sa verifici din timp evolutia pretului pentru aceste modele: Verifica preturi actualizate

   Iar daca crezi ca nu mai ai rapdare pana pe 18 noiembrie, ai ocazia sa prinzi un S6 cu mult redus in sectiunea resigilate: Vezi pret redus


Imagini pentru samsung galaxy s6 emag Imagini pentru samsung galaxy s6 edge emag
    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)