Tableta KMAX i10C pret si specificatii tehnice

     Tableta KMAX i10C impresioneaza de la prima vizionare prin liniile fluide de design, capacul de spate usor grafat pentru a permite o siabilitate mai buna pe suprafetele lucioase si un display de tip IPS de 10 inchi, care te va ghida in lumea virtuala a internetului si a aplicatiilor mobile. 
     Pentru a asigura o experienta placuta in utilizare si pentru a face fata cu succes oricarei provocari, aceasta vine echipata cu mai multe tehnologii, de conectare si de mentinere a unei viteze optime pentru a rula in conditii excelente de viteza aplicatiile preferate.
     Ecranul de dimensiune generoasa, de 10.1 inchi, iti va oferi imagini la o calitate foarte buna, bine definite sub aspectul contrastului si al luminozitatii. Panelul IPS de rezolutie 1280 x 800 pixeli, reuseste o corectie foarte buna asupra culorilor si sa impuna o lumina potrivit de intensa, astfel incat in timp sa favorizeze o calitate superioara a imaginii.
     Modul de lucru fluent este pus in valoare de urmatoarele componente: procesor Dual - Core Intel Clover Trail Z2520 tactat la 1.2 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb, pe suport memorie interna (extensibil pana la 32 Gb - card microSD). Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat. 
     Camera foto principala de pe spate are un senzor de 2 MP iar cea de pe fata, secundara, are un senzor de 0.3 MP. Functia sa de stabilizare imagine te va ajuta sa surprinzi imagini de o calitate foarte buna, chiar si atunci cand esti in miscare si sa filmezi videoclipuri la o rezolutie 720p. Nu este una dintre cela mai bune camere, dar este destul de utila in cazul in care nu ai un alta camera mai performanta n jurul tau.
     Sunetul care se aude prin partea din spate este unul destul de consistent, si aici remarcam un bass puternic si destl de clar, chiar si la volum maxim.
     De remarcat este si faptul ca beneficiaza de o baterie destul de mare, de putere 5000 mAh care ii va oferi o autonomie ridicata de pana la 6 ore, folosire continua. Pentru conectare la internet vei putea folosi doar optiunea prin wireless, nu dispune de modul 3 G. Deasemenea pentru transferul fisierelor poti folosi tehnologia bluetooth 4.0 sau conectat la portul microUSB la un dispozitiv laptop sau PC.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere, la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea din magazinul producatorului, avand o reducere consistenta, la care se adauga si o husa cadou, pentru protectia acesteia in timp: Verifica pret actualizat


Tableta KMAX i10C cu procesor Intel  1.2GHz, 10.1” 800 *1280 IPS, 1 GB RAM, 8 GB, Wi-Fi, Android 4.4, SILVER WHITE Aluminiu Tableta KMAX i10C cu procesor Intel  1.2GHz, 10.1” 800 *1280 IPS, 1 GB RAM, 8 GB, Wi-Fi, Android 4.4, SILVER WHITE Aluminiu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)