Tableta Vonino Druid L10 pret si specificatii tehnice

      Vonino Druid L10 este o tableta excelenta pentru activitatile de timp liber sau momentele in care esti nevoit sa pleci din oras si ai nevoie sa fii mereu conectat la informatie. Nu ocupa foarte mult spatiu in bagaj si este o alternativa perfecta la un laptop, avand o autonomie destul de ridicata in cazul unei folosiri de lunga durata.
      Experienta in utilizare este una pe cat se poate de interesanta, atat din punct de vedere tehnic cat si ca aspect. Are un aspect exterior fresh care ii ofera utilizatorului accesul rapid la functiile de interes, o constructie destul de solida, bine finisata, la care se adauga un capac de spate mat cu finisare semicauciucata.
      Ecranul de dimensiune generoasa, de 10.1 inchi, iti va oferi imagini la o calitate foarte buna, bine definite sub aspectul contrastului si al luminozitatii. Panelul IPS de rezolutie 1280 x 720 pixeli, reuseste o corectie foarte buna asupra culorilor si sa impuna o lumina potrivit de intensa, astfel incat in timp sa favorizeze o calitate superioara a imaginii.
      Tableta va putea sa se conectaze oriunde la internet, indiferent de situatie sau zona in care te aflii, atat la retelele wireless cat si la date de categoria 4G, prin instalarea unui SIM de telefon in slotul special de la interior. Tableta este un model Dual-SIM complet, cu un slot care suporta cartela SIM si altul capabil sa detecteze atat cartela SIM cat si card de memorie microSD.
      Modul de lucru fluent este pus in valoare de urmatoarele componente: procesor Quad - Core MediaTek MT8735 tactat la 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb, pe suport memorie interna (extensibil pana la 64 Gb - card microSD). Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop. 
      Camera foto principala de pe spate are un senzor de 5 MP iar cea de pe fata, secundara, are un senzor de 2 MP. Functia sa de stabilizare imagine te va ajuta sa surprinzi imagini de o calitate foarte buna, chiar si atunci cand esti in miscare si sa filmezi videoclipuri la o rezolutie 720p. Nu este una dintre cela mai bune camere, dar este destul d eutila in cazul in care nu ai un alta camera mai performanta n jurul tau.
     Ceea ce imi place foarte mult la aceasta este faptul ca beneficiaza de accesul la reteaua 4G, deci vei putea initia o conexiune la internet oricand doresti. Tot la capitolul conectivitate, aceasta beneficiaza de A-GPS si de Bluetooth 4.0.
     Softul se misca rapid, nu exista interferente si timpi de asteptare in accesarea aplicatiilor, iar jocurile se vad excelent pe ecranul de 10 inchi. Deasemenea o recomand si in cazul celor care petrec multe ore online vizionand filme si seriale online.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere, la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea din magazinul producatorului, avand o reducere consistenta, la care se adauga si o husa cadou, pentru protectia acesteia in timp: Verifica pret actualizat

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)