Tableta Vonino Pluri Q8 pret si specificatii tehnice

     Vonino Pluri Q8 este o tableta care se remarca atat din punct de vedere tehnic cat si ca aspect. Mereu am apreciat tabletele celor de la Vonino, prin faptul ca ofera un aspect destul de bine pus in valoare la toate capitolele, performante bune de lucru, totul la un pret accesibil. Este o alegere isteata, in ideea in care ai nevoie de o conexiune sigura la internet, fie prin wireless, sau utilizand o retea 3G, oferita de un SIM care se instaleaza la interior in soclul pentru SIM.
     O alta chestie care imi place la cei de la Vonino, lucru care se regaseste si in cazul modelului Vonino Pluri Q8, este suprafata cu insertii din cauciuc de pe spate, care ofera o aderenta excelenta pe orice suprafata o vei utiliza. 
      Ecranul de 8 inchi, este dimensiunea perfecta care o cautam la o tableta, nici prea mare dar nici foarte mica, astfel sa incapa cu usurinta in orice bagaj, de calatorie sau pentru munca. Panelul IPS de rezolutie 1280 x 800 pixeli, reuseste o corectie foarte buna asupra culorilor si sa impuna o lumina potrivit de intensa, astfel incat in timp sa favorizeze o calitate superioara a imaginii.
      Modul de lucru fluent este pus in valoare de urmatoarele componente: procesor Quad - Core MediaTek MT8321 tactat la 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb, pe suport memorie interna (extensibil pana la 32 Gb - card microSD). Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop. 
      Camera foto principala de pe spate are un senzor de 2 MP iar cea de pe fata, secundara, are un senzor de 0.3 MP. Functia sa de stabilizare imagine te va ajuta sa surprinzi imagini de o calitate foarte buna, chiar si atunci cand esti in miscare si sa filmezi videoclipuri la o rezolutie 720p. Nu este una dintre cela mai bune camere, dar este destul de utila in cazul in care nu ai un alta camera mai performanta in jurul tau.
     Ceea ce imi place foarte mult la aceasta este faptul ca beneficiaza de accesul la reteaua 3G, deci vei putea initia o conexiune la internet oricand doresti. Tot la capitolul conectivitate, aceasta beneficiaza de A-GPS si de Bluetooth 4.0.
     Softul se misca rapid, nu exista interferente si timpi de asteptare in accesarea aplicatiilor, iar jocurile se vad excelent pe ecranul de 8 inchi. Deasemenea o recomand si in cazul celor care petrec multe ore online vizionand filme si seriale online.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere, la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea din magazinul producatorului, avand o reducere consistenta, la care se adauga si o husa cadou, pentru protectia acesteia in timp: Verifica pret actualizat


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)