Televizor LED Game TV LG 32LH510B pret si specificatii tehnice

        Televizorul LED Game TV LG 32LH510B este un pic mai special fata de multe alte modele de care am mai discutat pana acum prin faptul ca urmareste sa atraga de partea sa acei pasionati de gaming care de multe ori au abandonat lumea televiziunii in detrimentul jocurilor video. La prima vedere ar parea ca e un model Smart Tv, dar nu este asa, exista totusi o interfata usor constumizata dar de data aceasta cu jocuri video. Interfata de navigatie a fost construita pentru a oferi o indrumare cat mai intuitiva in setarea televizorului. Ai acces rapid la functii precum setari grila de programe, jocuri si lista intrari. Impreuna cu telecomanda Lg Quick Remote, utilizarea televizorului devine una mai prietenoasa si mai distractiva mai ales ca ai acum control deplin asupra jocurilor si a functiilor. 
       Televizorul LED Game TV LG 32LH510B are un design excelent care se incadreaza in pretextul in care majoritatea cautam aparate moderne, subtiri capabile sa ofere performante foarte bune. Materialele de constructie indeplinesc cele mai inalte standarde ale calitatii, respectiv finisaje bine realizate, compatibile cu conceptul de casa moderna, multifunctionala. Televizorul poate fi asezat fara probleme pe orice supratata, mai ales ca beneficiaza de doua picioruse de sustinere pozitionate simetric in cele doua colturi ale ecranului, pentru a echilibra astfel intreaga greutate.
       Ecranul de 80 cm va iesi in evidenta de fiecare data, beneficiaza de o rezolutie HD (1366 x 768 pixeli) si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare de imagine: Active Noise Reduction - atenueaza aspectul zgomotuui pe imagini, Dynamic Color Enhancer - sistem de procesare a culorilor pentru afisarea unei realitati cat mai apropiate de mediul in care traim.   
       Mi-a placut la acest model si faptul ca e capabil sa redea un sunet consistent prin cele doua boxe stereo, avand o putere de iesire totala de 2 x 6 W. Sunetul se aude incredibil de bine, o caracteristica excelenta care va sustine din plin imaginile creeand o experienta de traita la intensitate maxima. Desi este un model mic, rar mi-a mai fost dat sa vad atat de multa putere in sunet cat are acesta.
      Tunnerul digital DVB-T/C va asigura conditiile ideala receptiei tuturor posturilor tv, atat in digital, analogic si de la operatorii de cablu, respectand normele de transmisie europene in viguare. Telecomanda care vine si ea inclusa in pachet, este micuta, finuta si ofera accesul rapid la functiile de reglaj caracteristici imagine, programe, etc.

      La capitolul conectivitate ai cam tot ce iti trebuie, si aici vorbim de o multime de porturi: un port HDMI, 1 port USB, intrare Scart, iesire audio digitala, SCART si cel mai important slot pentru card CI+. Playerul media va putea reda continutul video de la dispozitivele de stocare conectate la portul USB.
        Cantareste aproximativ 4.7 Kg iar consumul energetic este unul aproape insesizabil, de doar 28 W.

Recomandare:

        Il recomand tuturor mai ales ca vine la un pret destul de accesibil, pret la care primesti calitate in ceea ce priveste toate capitolele: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand un discount semnificativ, oferta limitata ca stoc si timp, mai ales ca ne aflam in preajma sarbatorilor de iarna: Verifica pret redus


                        Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)