Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH603V pret si specificatii tehnice

      Daca si tu faci parte din randul acelora care petrec multe ore la televizor, esti pasionat de filme si seriale sau evenimente sportive, atunci ai nevoie de tot ce e mai bun acum pe piata, un televizor complet din punct de vedere al dotarilor, asa cum este si LG 43UH603V. Interfata Smart cu care acesta vine dotat te va tine conectat la informatiile de interes, prin aplicatiile specifice instalate, browsere web, aplicatii dedicate publicatiilor de stiri, aplicatii pentru filme si seriale online sau jocuri video. Pe langa aplicatiile standard care vin preinstalate, poti descarca multe altele pe baza unui cont configurat in aplicatia de Market Place.
     Televizorul se prezinta bine si din punct de vedere al designului, este un model slim, cu rame subtiri dar cel mai important cu margini care inconjoara ecranul ce ocupa o suprafata mica din cea vizibila, din partea frontala. Astfel imaginile se vor confunda cu marginea ecranului si vei avea impresia ca marginile sunt aproape inexistente. Calitatea materialelor este una exceptionala, si aici vorbim de finisaje premium, demne de orice locuinta care se doreste a fi una moderna.
      Accesul la interfata Smart se face simplu si rapid, cu ajutorul telecomenzii, prin comutarea butonului de tip Launcher. Trecerea de la televizor la interfata si invers este una rapid, dela-ul fiind aproape inexistent. 
     Calitatea acestui televizor este remarcata si de display-ul de mari dimensiuni, care beneficiaza de o diagonala de 108 cm si suporta rezolutii UHD. Imaginile arata incredibil de bine pe ecranul acestuia, iar in cazul in care transmisia prin cablu nu este una tocmai de cea mai buna calitate, sistemele integrate le vor procesa pentru a ajunge la un standard cat mai bun (tehnologie de upscalling). 
     Functia 3D Color Mapping poate sa redea culorile la o calitate care le face sa arate cat mai apropiate de nuanta pe care o au in realitate datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. Senzorul montat frontal va detecta lumina din camera si va optimiza astfel lumina si contrastul transmis de imagini, astfel incat experienta sa fie una care sa nu supere ochii. Deasemenea tehnologia Active Noise Reduction va actiona astfel incat sa elimine zgomotul adesea intalnit pe imaginile unde transmisia nu este de cea mai buna calitate.
       Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de 20 W fiecare. Sunetul este sintetizat de mai multe filtre pentru a completa astfel gama dotarilor de succes pentru acest model: Virtual Surround Plus, Clear Voice, DTS, Wireless Sound Sync, etc. Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C/UHF/VHF permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic.
       La capitolul conectivitate, televizorul LED LG 43UH603V beneficiaza de o intrare USB, 3 porturi digitale HDMI, 1 intrare USB 2.0, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Slotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta. Pentru conectare la internet vei folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN.
      Sistemul de opearare este cel clasic dezvoltat de cei de la Lg, doar ca de data aceasta este o versiune upgradata WebOs 3. Puterea de lucru este data de procesorul Quad Core care va face posibila accesarea rapida a aplicatiilor dorinte, functiilor speciale de conectare cu dispozitive externe prin DLNA, Miracast (serviciu de sharing imagine), Multi-View (afisare acelasi continut pe mai multe dispozitive simultan), WiDi, TimeShift, etc.

Recomandare:

       Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret
       Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici
       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
                         Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH603V , 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)